Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bijesna zbog dokumentarca

Danijela Dvornik: Ispričavam se što moj pokojni muž nije lizao oltare, lagao i varao

dvornik
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/4
05.03.2014.
u 12:34

Na Facebook-stranici Dina Dvornika njegova ljutita supruga Danijela obavijestila je obožavatelje kako napreduje snimanje dokumentarnog filma o njegovu životu...

Na Facebook-stranici Dina Dvornika njegova ljutita supruga Danijela obavijestila je obožavatelje kako napreduje snimanje dokumentarnog filma o njegovu životu. Udovica slavnog glazbenika već neko vrijeme bori se sa sponzorima kako bi što kvalitetnije producirala dokumentarac, no nitko joj ne želi pomoći.

– Evo, da vam javim kako napreduje naš dokumentarac. Dosta materijala već je skinuto i u pripremi je. Nažalost, susreli smo se s onim istim sr..m s kojima smo se susretali i dok je Dino bio živ, a to je kad trebaju sponzori (a trebaju u ovoj nesretnoj zemlji) onda naiđemo na odgovor "ne možemo svoj proizvod vezati uz nekog tko ima narkomansku prošlost". Ja se ovim putem izvinjavam svim takvim sponzorima, što moj pokojni muž nije lizao oltare, lagao i varao, nije imao nekoliko ljubavnica i još toliko izvanbračne djece, što nije snimio bar jedan pornić i uza sve to se smješkao i otvoreno lagao svima. Žao mi je zbog toga što nije bio lažljivac i što je trebao biti licemjer jer u ovoj zemlji tako treba! Nikad ne smijemo govorit istinu, jer laž, ako je dovoljno dugo izgovaraš, postaje istina. Vjerojatno da tim istim sponzorima dođe Mick Jagger, koji je, btw, cijeli život proživio na vodi i njega bi odjebali zbog njegovog životnog stila! Rekli bi: dragi Mick, dobar si ti... ali ne možemo svoj šugavi proizvod vezati uz nekog tko je pošmrkao jednu liniju užine ekvatora, koji je promijenio svoje krvne stanice nekoliko puta, popio ocean alkohola i imao toliko žena i još više djece... Na žalost, nećemo moći dovršiti dokumentarac u produkciji koju smo zamislili, jer vjerojatno nećemo imati nikakav budžet, ali ćemo ga svejedno dovršiti i prikazati kako je izgledalo 20 godina rada i muke Dina i konstantne borbe s licemjernom državom, gotovo nikakve podrške i velikih očekivanja njegove malobrojne, ali pametne publike – napisala je Danijela Dvornik na Facebooku.

>>Danijela Dvornik obojila kosu u ružičasto

Ključne riječi

Komentara 81

KR
kristov
12:53 05.03.2014.

E poštovana udovice, koja tako česno i pošteno živiš, svatko bi znao sa tuđim novcem napraviti koječega. Obilazite potencijalne donatore i ne nalazite razumijevanja. Od nedavno povlačio se jedan slučaj humanitarne udruge i obitelji koja bi milijunima koje smo mi poklonili i darovali za život jednog djeteta, znala svašta napraviti. Oni bi gradili kuće, tamo pomagali ljudima koje eto zadesi slična sudbina. Imamo mi tko troši gomile novca i koji bi o tome trebali briniuti, a ne prepustiti nečijoj inicijativi. Pitam kome bi dala novce od filma, ako bi uspio i dobro se prodao. Zašto ne daš pokojniku da u miru počiva? Dvadeset godina borbe sa licemjernom državom kažeš, a zašto i kako je umjetnik provodio život do samouništenja? Ima li tvojih zasluga? Dobro bi bilo da je lizao oltare i ti da to isto radiš, nego da potičeš ono derište da po medijima i kojekakvim prilikama ruga se životu. Zaradi neke novce, napravi proizvod, prodaj i zaradi! Digni kredit u švicarcima pa snimaj i produciraj koliko voliš, zaradi koliko možeš! Lako je živjeti na tuđi račun! Ako Dino ima mogućnost vidjeti, vjerujem da mu je jako neugodno!

BA
baniček
13:04 05.03.2014.

e moja Danijela, aj se ti primi posla pa idi delat kod privatnika za minimalc i nemoj pritom kukat, počni živit život i budi korisna...i ja bih se drogirao, pio, uništavao kao neki, i ne bih također bio ulizica, lizač oltara i bio bih pritom čestit čovjek...ja mislim da si ti mnogo toga pomiješala.

DU
Deleted user
12:55 05.03.2014.

Da su dali lovu kako bi ih onda zvala?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije