Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prvi koncert u zagrebu

Crvena jabuka slavi 30 godina karijere turnejom 'Tamo gdje ljubav počinje'

crvena jabuka
Foto: Željko Hladika/PIXSELL
04.02.2015.
u 09:57

Prvi koncert turneje održat će u Zagrebu, 13. ožujka u Ciboni, a ulaznice su od danas u prodaji

Nakon 30 godina velike glazbene karijere Crvena jabuka je odlučila proslaviti rođendan uz svoje vjerne obožavatelje na nadolazećoj koncertnoj turneji, naziva "Tamo gdje ljubav počinje", a koja kreće velikim koncertom, 13. ožujka u Ciboni.

Izuzetan medijski interes, odlične pjesme te ogroman uspjeh koje su ove istinske zvijezde postigle u sklopu svoje glazbene karijere, najjači su aduti ovog velikog glazbeno-scenskog showa, kojim će  pohoditi veće gradove u Hrvatskoj i regiji.

Nakon službenog početka koncertne turneje "Tamo gdje ljubav počinje", koja kreće iz zagrebačke Cibone, u planu su i ostali gradovi – Varaždin, Pula, Rijeka, Split, Osijek i Karlovac.

Koncertnu turneju najavit će i njihov novi album, koji se očekuje tijekom veljače ove godine.

Ulaznice za prvi koncert ove slavljeničke turneje "Tamo gdje ljubav počinje", od danas se nalaze u prodaji, po cijeni parter 80 kn, tribina 99 kn, u sustavu www.ticketshop.hr i na njihovim prodajnim mjestima http://www.ticketshop.hr/hr/prodajna-mjesta/.

>> Crvena jabuka i Željko Bebek najavili zajednički nastup na Rujanfestu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije