Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Brenomanija u Makarskoj: Zbog ogromnog interesa koncert će se ponoviti 26. srpnja

Lepa brena
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
PR
Autor
PR članak
23.07.2014.
u 13:11

Koncertni spektakl koji će Lepa Brena održati u Makarskoj u petak 25. srpnja zbog ogromnog interesa publike bit će ponovljen i idući dan, u subotu 26. srpnja.

Koncertni spektakl koji će Lepa Brena održati u Makarskoj u petak 25. srpnja zbog ogromnog interesa publike bit će ponovljen i idući dan, u subotu 26. srpnja.

- Veseli me nastup na takvoj otvorenoj pozornici kakva je u makarskom Petru Panu, a kad čujem da je publika tako euforično raspoložena, to je dodani poticaj i meni i cijeloj mojoj ekipi da podno Biokova napravimo pravi zabavni show koji će se dugo pamtiti. U Dalmaciji nisam nastupala jako dugo godina pa se ovim koncertima neizmjerno veselim. Već više od godinu dana pregovaramo o ovim nastupima tako da je za slijedeći vikend sve spremno. Naša energija će biti na vrhuncu, istaknula je Brena.

Njezin dobro uvježbani tim glazbenika i plesača u Makarsku dolazi već dan ranije kako bi održali probe, a kraljici estradne zabave Balkana društvo će u Dalmaciji praviti obitelj - suprug Slobodan, sinovi Viktor i Stefan, ali i mnogi slavni prijatelji iz hrvatskog javnog života. 

>> Lepa Brena pokazala čemu duguje vitku liniju i u 54. godini života

Ključne riječi

Komentara 1

AS
ante_slavonac
14:33 24.07.2014.

Tko je ovdje lud?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?