Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekskluzivno

Baruni i Dušan Bačić započeli novu s uradnju, uskoro nove pjesme

Baruni
PR FOTO
09.05.2014.
u 16:27

Odličnim singlom 'Dobro došla mi u sjećanje' nakon dugo vremena, Baruni su opet zavladali radijskim eterom i ponovno zapalili glazbenu scenu. Nakon spomenutog singla i uspjeha na red dolazi nešto potpuno novo.

Ekskluzivno najavljujemo suradnju Baruna i regionalno uspješnog hit makera Dušana Bačića, koji pripremaju dvije nove pjesme, a publika će prvu imati prilike čuti već kroz petnaestak dana, kada će biti premijerno predstavljena.

˝ Našu dugogodišnju suradnju sa Miroslavom Rusom, ovoga puta odlučili smo proširiti sa još jednim uspješnim autorom Dušanom Bačićem sa kojim, za sam početak suradnje pripremamo dvije nove pjesme. Vjerujemo da će se pjesme svidjeti našoj brojnoj publici i da će napraviti uspjeh kao i dosadašnje pjesme iz naše bogate karijere. Veselimo se novoj suradnji sa Dušanom Bačićem i jedva čekamo da se nove pjesme zavrte u radijskom eteru. ˝ - rekli su Baruni o novim pjesmama i suradnji sa Dušanom Bačićem

Što je o novoj suradnji sa Barunima rekao Dušan Bačić..

˝ Izuzetno mi je drago što imam priliku surađivati sa Barunima na njihovom novom albumu. Baruni su sjajan bend, sjajni ljudi i moji jako dobri prijatelji. Danijel je prije dva dana snimio dvije pjesme, koje sam njima namijenio i zaista su zazvučale onako kako smo željeli. Riječ je o jednoj divnoj baladi, kakva se ne piše baš svaki dan, a nosi ime 'Ima nešto i u ljubavi', te druga malo bržeg ritma naziva 'Oči', koja podsjeća na stare Barune iz dana kada sam ih slušao još kao klinac. Bojan Dragojević, Baruni i ja vrijedno radimo kako bi ove dvije pjesme što prije došle do brojnih obožavatelja Baruna. ˝

Dok se pjesme polako privode kraju i završavaju u studiju, Barune čekaju dva velika koncerta, jedan od njih je sutra 10.05. u Kelkheimu kod Frankfurta. Nakon povratka iz Njemačke, slijedi mali odmor i već u utorak, 13.05. Baruni pjevaju u Gastro Globusu, na humanitarnoj večeri za sportaše invalide.

Do izlaska novih pjesama uživajte u aktualnom singlu 'Dobro došla mi u sjećanje'

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije