Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seksepilna pjevačica

Atraktivna Kristina vrućim fotografijama najavljuje spot za pjesmu 'Mami'!

Kristina Vukas
Foto: Promo foto
1/10
09.07.2015.
u 12:30

Spot je snimao popularni IDJ videos i u njemu će se na kraju, kako kaže pjevačica, dogoditi neočekivani obrat…

Pjevačica Kristina Vukas ovih dana snimila je novi za spot za pjesmu pod nazivom “Mami” koju potpisuje autor Saša Mare.

– Mare me jedan dan nazvao i rekao da mi želi pustiti da čujem jedan novi tekst. Rekao je da nije moj đir, ali da bi ipak želio da čujem. Čim sam čula pjesmu, rekla sam mu da se vidimo vrlo brzo i počastila ekipu s kojom sam sjedila votkom. Nakon tog poziva smo se zaključali u studio i bili unutra danima dok nismo bili sigurni da smo napravili sjajnu stvar. Bilo je puno smijeha i dragih ljudi koji su sa mnom i Maretom sudjelovali u tom procesu. Ovo mi je zasigurno bilo najdraže iskustvo u stvaranju pjesme. Nadam se da ćete i vi isto toliko uživati u slušanju – kazala je Kristina.

Pjesma i spot će izaći sljedećih ljetnih dana. Spot je snimao popularni IDJ videos i u njemu će se na kraju, kako kaže pjevačica, dogoditi neočekivani obrat

Zanimljivost iz ovog spota je upravo ta da Kristina i djevojke iz spota nose majice Kristinine jesenske kolekcije koju je sama dizajnirala uz pomoć partnera iz firme Galeb. Majice imaju na sebi ispisana imena njezinih pjesama, ali to je samo djelić kolekcije kako najavljuje pjevačica.

Foto: Promo foto

>>Slavni američki reper snimio selfie za hrvatsku pjevačicu u usponu

>>Seksepilna Hrvatica Kristina Vukas hit je radiopostaje u Los Angelesu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije