Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenadili smo...

Antonia Matković: Planove za nove skladbe i putovanja smišljali smo na Braču

13.03.2014., Zagreb - Aljosa Seric i Antonija Matkovic iz grupe Pavel.   Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
23.08.2014.
u 13:35

Pjevačica grupe Pavel otkrila nam je kako zadnjih godina svoja ljetovanja voli završiti izletom u planine a šapnula nam je i na kojem glazbenom tragu su novi materijali benda.

Ona je likovna restauratorica, model, glumica, ali u zadnje vrijeme ponajviše pjevačica sve uspješnijeg benda Pavel. Ona je Antonia Matković, simpatična 26-godišnja Splićanka.

Kako pavelovci provode ljeto?

– Ljeto smo proveli u najboljem mogućem društvu, na otoku Braču, u Splitskoj. Samo smo se kupali, jeli, zabavljali, ali i kovali planove za nova zajednička putovanja.

Novi album samo što nije izašao. Što publika može očekivati?

– Pavel u malo drukčijem izdanju s melodijama koje podsjećaju na francuske šansone, poneki country ritam, kombinaciju muškog i ženskog vokala, bogatu produkciju - album kao soundtrack za nadolazeću jesen.

Kao djevojci s mora, je li vam ikad palo na pamet ljetovanje provesti u planinama?

– U zadnje vrijeme sam ljetovanja završavala odlaskom u talijanske ili austrijske Alpe. Sasvim drukčiji osjećaj, idealan spoj planina i glečera, s jezerima i svježim zrakom, a svjestan si da je ljeto.

Pamtite li neki odmor koji se potpuno oteo kontroli?

– Prošlo ljeto smo plovili jedrenjakom s prijateljima, bilo je idilično sve dok se nismo zabili u hrid, bilo je nekih porezotina, a kako ja slabo podnosim i pomisao na krv, naravno da sam se i onesvijestila, što nam nikako nije trebalo u tom trenutku. Sve je završilo dobro, i više nego dobro jer smo se nakon svega utješili i oporavljali dobrom klopom i koktelima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije