Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Emotivna izvedba

2Cellos odali počast Freddieju Mercuryju

2cellos
Foto: Tomislav Veic
1/4
24.11.2016.
u 15:12

Stjepan Hauser i Luka Šulić snimili su spot za pjesmu "The show must go on", koji su objavili danas na godišnjicu smrti pjevača ovog legendarnog benda

Luka Šulić i Stjepan Hauser danas su objavili spot za pjesmu  “The Show Must Go On” grupe Queen. Energičnom i emotivnom izvedbom poznatog hita, Luka i Stjepan odali su počast nikad prežaljenom karizmatičnom frontmanu grupe Queen Freddieju Mercuryju.

Slavni je pjevač preminuo na današnji dan, 24. studenoga 1991., a ova je pjesma samo jedan od bezvremenskih hitova iz bogatog opusa Queenovaca. – Napokon je došla na red i pjesma grupe Queen. Oduvijek smo to htjeli napraviti, a 25. obljetnica smrti Freddieja Mercuryja bila je savršena prilika da mu napokon odamo počast – rekao je Stjepan Hauser.

Spot je snimljen u Zagrebu, u kazalištu Trešnja, obiluje atraktivnim, apokaliptičnim vizualnim efektima, a režirao ga je Zdenko Bašić.

Slavni violončelistički dvojac trenutačno je u Australiji, a početkom sljedeće godine za Sony Masterworks/Menart objavljuju novi, četvrti studijski album na kojem će objaviti obrade poznatih filmskih tema.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
20:23 24.11.2016.

dečki su super i svidja mi se popularizacija violončela ali u konačnici nekako mi se čini da su im roditelji trebali nabaciti električne gitare umjesto violončela...:)....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije