Povratak na članak

Đuro Njavro

Doktorirao je 1988. na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Te godine je na tom fakultetu počeo raditi kao predavač predmeta Osnove ekonomije. 2002. je bio jedan od suosnivača Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta, privatnog visokog učilišta.
Objava 01. prosinca 2016. 439 prikaza
Popularni
 • Popularni
 • Najstariji
 • Najnoviji
Komentara 3
 • jacksick86:

  Hmm neznam kako sam završio ovdje ali kad sam već tu jel ima netko informaciju kako se legalizira građevina za koju imaš rješenje da rušiš?

  01:11 01. 11. 2014.
 • anton1958:

  Cijelu pricu o Njavrinoj velebnoj "hacijendi" kreirao je Jutarnji list po nalogu SDP politicara Linica, kako bi sakrili aferu gdje je dozupan Primorsko Goranske, Rijecke Zupanije izgradio veliku kucu za iznajmljivanje na samoj morskoj bali, na javnom dobru, na otoku ... prikaži još! Rabu. Kad je to doslo na dnevni red lokalne politike izmedju Rapskog HDZ i SDP, da se to zamagli narucena je na anslovnici Jutarnjeg prica o Njavrinoj "kuci" u za Rapske prilike velikom masleniku. Ocito, objet je takav da je lako vidljivo da se neradi niokakvoj "vili" pa je izmisljena "hacijenda" sto eto ipak aludira na poljoprivredno dobro (maslenik) i objekt za odmor. Svaki Rabljanin lako vidi da nije rijec o velikom objektu. Brzina pisanja naloga o rusenju, nakon objave napisa u jutarnjem , mjerena je u danima, pa i to smao potvrdjuje da se radilo o "montiranom politickom procesu"

  21:39 27. 11. 2016.
 • anton1958:

  Nakraju za nagradu sef Rabskog SDP nagradjen je ministarskim mjestom u Milanovic-Linic vladi. Toliko o "njavrinoj hacijendi", kucici u masleniku. Pozdrav od dobronamjernog Rabljanina, koji cesto kraj nje sece. Anton Rabljanin

  21:44 27. 11. 2016.
 • Recite što mislite!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.