Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETNA VIJEST

Ecija Ojdanić u trećem je mjesecu trudnoće

11.05.2009.
u 18:01

Omiljena glumica Ecija Ojdanić, koju gledamo i u sapunici “Sve će biti dobro”, ponovo je trudna i očekuje drugo dijete. Sa životnim partnerom, redateljem Robertom Orhelom, sve je podredila tom sretnom događaju.

– Ne želim išta komentirati osim da je sretna vijest istinita. No ne namjeravam praviti medijsku pompu od svoje trudnoće i nadam se da me razumijete – rekla je Ecija, koja iz prvog braka, s Antom Viljcem, ima četverogodišnju kćer Cvitu.

Ona jedva čeka dan kad će njezina mama roditi, i željno priželjkuje sestricu. Krunjenje veze brakom, Eciji i Robertu uopće nije važno pa, ako ikad i dođe do te formalnosti, ceremonija će biti intimnog karaktera. Dotad uživaju u svojoj maloj tročlanoj obitelji jer je Cvita oduševljeno prihvatila Roberta.

Ecija je, srećom, uspjela završiti sve poslovne projekte poput snimanja sapunice ili postavljanja predstave “Gole u kavezu” u vlastitoj produkciji. Budući da je tek u trećem mjesecu trudnoće, još će neko vrijeme raditi, a potom se povući do porođaja.

Želite prijaviti greške?