Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
08.11.2011. u 12:00

Bivši predsjednik smatra kako "nije bitno" odakle mu milijuni za kupnju novog stana.

Stjepan Mesić, bivši predsjednik, gostujući u Dnevniku Nove TV iskoristio je priliku da “ovim putem pozove kupce” jer još nije prodao stan u Ilici. Priliku da Mesić objasni odakle mu dva milijuna kuna za kupovinu novog stana međutim nije želio iskoristiti jer je voditelju Nove TV odgovorio kako “to nije bitno, to je moja privatna stvar i sada nema potrebe s tim opterećivati hrvatsku javnost”. Sada možemo neopterećeni pričekati da bivši premijer Sanader objasni kako “nije bitno” ni odakle njemu novac.

Umjetnost oduzela moć govora čelniku HDZ-a

Petar Selem, član Predsjedništva HDZ-a, na pitanje treba li se stranka ispričati javnosti odgovorio je “nemojte me sad s tim, danas sam cijeli u umjetnosti”. Bit će da je u pitanju neka tragikomedija.

Lopovi HŽ-u ukrali pola kilometra tračnica s pruge

Zlatko Rogožar, predsjednik Uprave Hrvatskih željeznica, suočava se sa zabrinjavajućom pojavom. Nepoznati kradljivci kradu mu tračnice. Novi list piše da je u posljednje vrijeme ukradeno 150 metara u Mirkovcima, 250 metara kod Gređana, 50 metara u Selištu i na još nekim prugama, a sve radi prodaje u staro željezo. Lopovi su tako pokazali da željeznica ne mora nužno poslovati s gubitkom. Samo treba priznati da je za staro željezo.

Punica ljutita na Sanadera zbog grobnice na Mirogoju

Ivo Sanader, najdraži zet, razljutio se na punicu Karmelu Šarić kada su vodili posljednji razgovor, 10. siječnja ove godine, otkriva Jutarnji pozivajući se na svjedočenje u USKOK-u. Razlog za ljutnju bivšeg premijera bila je kupovina obiteljske grobnice na Mirogoju koju je Sanader platio 100.000 eura, ali nije astronomska cijena ono što je zasmetalo punici. Karmelu Šarić je zasmetalo što je zet kupio grobnicu u Zagrebu, a ne u Splitu.

“Ivo, tko će ti od Zagrepčana doći na sprovod”, ljutito je pitala Karmela zeta koji se potom razljutio i prekinuo vezu. Odakle mu novac ionako “nije bitno”, rekao bi bivši predsjednik Mesić.

Komentara 33

MA
malirvat
12:50 08.11.2011.

Zamislite da netko od \"desničara\" uporno ,godinu dana na svim javnim medijima za...... cijelu naciju i još se pravi vickast o tome tko mu je dao dva milijunčeka.Pa nevjerojatno je kako osoba koja se u svemu zalaže za \"transparentnost\" psdnene ns prvom ispitu di je njegova guzica u pitanju.I nikome ništa...

OB
-obrisani-
12:53 08.11.2011.

“to nije bitno, to je moja privatna stvar i sada nema potrebe s tim opterećivati hrvatsku javnost” ********** zanimljivo je kako \"neovisne slobodne i demokratske medije\" ne interesira daljnje pojašnjenje a javnost u demokraciji ima obvezu i pravo znati od od kuda mu DVA milijuna. Kako to da \"neovisno pravosuđe\" ne postavlja daljnja pitanja gdje su se izgubila DVA ćeka iz Australije. Što je u pitanju strah medija ili totalna diktatura nedodirljivih dogma pošteNO

KN
knjoupek
12:24 08.11.2011.

pa neče valjda dikobraz stanovati u garsonijeri i skupljati flaše

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?