Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
24.11.2010. u 12:00

Dok Prgin snuje poslovne snove, iz Ministarstva mora poslali su mu tužbu zbog neplaćene koncesije od 8,2 milijuna kuna, a ovrhom mu prijeti i Grad Šibenik zbog neplaćenih komunalija.

Goran Prgin, predsjednik uprave šibenskog NCP-a, dulje vrijeme pokušavao je kupiti neko od brodogradilišta, pikirajući na Kraljevicu i splitski BSO, a sada najavljuje i velike investicije u luksuzne hotele s pet zvjezdica i gradnju marine za megajahte. Dok Prgin snuje poslovne snove, iz Ministarstva mora poslali su mu tužbu zbog neplaćene koncesije od 8,2 milijuna kuna, a ovrhom mu prijeti i Grad Šibenik zbog neplaćenih komunalija. Koliko će tek dugovati ako realizira i ostale investicije?

Ivo Sanader počeo nositi flaster na licu kao Sudac

Ivo Sanader pojavio se na sjednici Sabora s flasterom na licu. Nije poznato da li mu se kao Zlatku Sudcu na licu pojavio križ, logotip HDZ-a ili je jednostavno pao niza stepenice svoje trokatnice.

Ciganska posla oko Svjetskog kongresa Roma u Zagrebu


Kasum Cana, romski slikar i organizator Svjetskog kongresa Roma u Zagrebu, požalio se novinarima da mu HDZ duguje 250 tisuća kuna, koliko potražuje hotel koji je smjestio 350 predstavnika Roma. – Kad je HDZ-u trebao koalicijski partner, ja sam odigrao važnu ulogu – objašnjava Cana pozivajući se na dogovor sa Sanaderom koji pak “nema ništa s tim” i upućuje ga Jadranki Kosor. – Je l’ vi vidite koji su to cigani? – pita se Cana.

Kako je mrga s Markova trga postao kvrga

Jerko Rošin, saborski zastupnik HDZ-a, čvrsto je odlučio postati medijska zvijezda i koristi svaku priliku da skrene pažnju na sebe. Po uzoru na bliskog prijatelja Sanadera, i Rošin piše knjigu, i to – “Saborske pjesmice”. Do sada ih je napisao oko dvjesto, odnose se na četrdesetak kolega zastupnika, a objavit će ih po isteku mandata. Za nestrpljive čitatelje iz Slobodne Dalmacije prenijet ćemo karakterističnu pjesmicu “Mrga” u kojoj progovara o sebi. “Kad postadoh mrga s Markova trga, mnogima sam bio zanimljiv i mio/ Ali kada mrga postane tek kvrga, sva bliskost odšeta, kvrga svima smeta.” Mislim da imamo hit.

Komentara 2

CI
cici14
21:38 24.11.2010.

hm Što se tu ima komentirati. Jad, bijeda i cigani.

RO
ronin
10:21 25.11.2010.

a, je mu zalet...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?