Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Na Facebooku pokrenuta akcija protiv stranica 'kurve, janjetina, Vuco'

Facebook
Foto: Screenshot Facebook
25.03.2014.
u 15:47

Stranica "Zaustavimo SVE "KJV" stranice" do danas je prikupila više od 2500 lajkova

Na Facebooku je ovog mjeseca pokrenuta stranica "Zaustavimo SVE "KJV" stranice", čiji je cilj zaustaviti stranice poput onih na kojima se objavljuju stvari kao što su golišave fotografije maloljetnih djevojaka. Mnoge takve stranice imaju nazive koji počinju s KJV, što je kratica za "kurve, janjetina, Vuco". Tako, na primjer, postoje stranice "KJV Požega" i "KJV Nevine cure Zagreb", kojima je zajednička profilna fotografija na kojoj se nalazi kontroverzni glazbenik Siniša Vuco.

Stranica "Zaustavimo SVE "KJV" stranice" do danas je prikupila više od 2500 lajkova. Kako je objašnjeno na stranici, motiv za zabranu stranica leži u zaštiti privatnosti. Organizatori kampanje pozvali su korisnike Facebooka da prijave sporne stranice te da isto zatraže i od svojih prijatelja.

 

>> Djevojke iz Varaždina i okolice na meti internet nasilnika

>> Psiholog: To nisu normalne osobe nego pravi sadisti

Komentara 2

GP
G.premijer
18:43 25.03.2014.

Evo gledaj to drukčije. Ono što se tamo objavljuje izaziva sram i mislim da će nakon toga malo drukčije gledat kako muški gledaju na njih. Ako je vama u redu da klinke hodaju polugole, super, zaustavite stranicu ali dozvolite djeci da se još više razgolišaju i goli hodaju po cesti!

PE
pejok
20:58 20.04.2014.

Sto je tu uvredljivo taman da su i gole to su same i htjele. tko bih te mogao fotkati gola ako ti to nisi htio? I kakve veze ima tu Vuco i Janjetina vi ste bolesni sto posto. Rijetkost da je neka posle petnaste nevina,. Zensko tijelo je prava Umjetnost i kome to smeta roditeljima koji nemaju vremena za svoju djecu i naravno homoseksualcima . Sam Vecernji List svaki dan ima ljepoticu dana skoro svaki dan to pogledam.A kurve kad dodju ti odmah obrisem i kome god smeta nemora gledat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije