Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVE BROJKE

Instagram ima 400 milijuna korisnika, prestigao Twitter

Instagram
Foto: Instagram
23.09.2015.
u 14:58

U Instagramu navode kako više od 75 posto njihovih korisnika sada živi izvan SAD-a

Instagram je u utorak objavio kako je dosegao broj od 400 milijuna korisnika. Megapopularna Facebookova društvena mreža u zadnjih je devet mjeseci prikupila novih 100 milijuna korisnika i time preskočila Twitter, koji ima 316 milijuna, piše Forbes.

U Instagramu navode kako više od 75 posto njihovih korisnika sada živi izvan SAD-a. Od novih 100 milijuna više od pola živi ih u Europi i u Aziji, a najviše novih korisnika dali su Brazil, Japan i Indonezija.

Instagram, koji korisnicima omogućuje dijeljenje fotografija i videa, pokrenut je u listopadu 2010. godine. U travnju 2012. kupio ga je Facebook za milijardu dolara u gotovini i dionicama.

>> Facebook uskoro uvodi opciju 'dislike'

>> Mark Zuckerberg se pohvalio novim rekordom Facebooka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije