Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'pokvario' brojač

Gangnam Style na YouTube pogledan više od 2,15 milijardi puta

Psy
Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL
1/2
03.12.2014.
u 22:01

Čini se da južnokorejska uspješnica ne gubi na popularnosti

Psyjev hit Gangnam Style prije par godina bio je toliko popularan da je mnogima izlazio na uši. Jednostavno ga niste mogli izbjeći.

Čini se da južnokorejska uspješnica ne gubi na popularnosti - u vrijeme pisanja ovog teksta ima više od 2,15 milijardi pregleda na YouTubeu. Riječ je o tako ozbiljnoj brojci da su danas neki mediji objavili kako se YouTubeov brojač pregleda pokvario i "zamrznuo" na broju od 2.147.483.647. Navodno nitko u YouTubeu nije očekivao da će video biti tako popularan da ga njihov brojač više neće moći pratiti.

Koliko god to zvučalo zanimljivo, The Verge navodi kako su im iz Googlea objasnili da se brojač zapravo nije pokvario te da su već prije nekoliko mjeseci predvidjeli da će Gangam Style prijeći granicu pa su nadogradili brojač, koji sada može zabilježiti do 9.223.372.036.854.775.808 pregleda. Mislimo da će to ovaj put biti dovoljno.

 

>> 'Obama ne pleše Gangnam Style jer je njegovoj obitelji neugodno'

>> Gangnam Style osvojio Youtube, klikovima potukao i Biebera

Komentara 5

RO
robinw
21:33 04.12.2014.

video je odličan. ne mora biti intelektualno i ozbiljno da bi bilo dobro...ovdje se smjenjuju scene koje najmanje očekuješ, u dobrom ritmu, skroz zabavne...koga briga za riječi...ovdje slušaš muziku, pratiš brz ritam i guštaš koreografije koje to i nisu. Recept za uspjeh.

MR
mrki69tua
22:13 04.12.2014.

Skynet strašan ti je komentar, a kad Rozga bez mozga i Fuksarina ostvare milijun pogleda, to je onda normalno.

KN
knezevic3d
08:51 04.12.2014.

ja neznam sta tu ima popularno pa ni frajer nezna sta pjeva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije