Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI MODELI

Facebook razmatra dopuštanje korisnicima da zarađuju na objavama

Šef Facebooka Mark Zuckerberg
Foto: Reuters/PIXSELL
21.04.2016.
u 10:34

Facebook je u anketi korisnike također pitao što misle o uvođenju tipke za "poziv na djelovanje" te "sponzorske tržnice"

Facebook razmatra nove načine na koje bi korisnici mogli zaraditi na objavama na toj društvenoj mreži, doznaje The Verge. Naime, ovotjedna korisnička anketa ukazuje na niz načina zarade, uključujući "napojnice" za objave, brendirani sadržaj i dobivanje dijela Facebookove zarade od oglasa.

Facebook je u anketi korisnike također pitao što misle o uvođenju tipke za "poziv na djelovanje" kako bi im followeri dali donacije te "sponzorske tržnice" koja bi korisnike povezivala s oglašivačima.

Zasad nije poznato razmatra li Facebook, koji zasad ne nudi pojedinačnim korisnicima zaradu od objava, uvođenje ovih mogućnosti za sve korisnike, a anketa upućuje na to da su ciljane samo prema potvrđenim korisnicima.

>> Mi smo produžena ruka Faceboka 
i Instagrama

>> Facebook lansirao QR kodove za Messenger i opciju profila za slijepe

Ključne riječi

Komentara 1

CR
crohumans
12:13 21.04.2016.

Ja organski ne podnosim face i doslovno nikad neću uć u to ...... kao ni u jednu društvenu mrežu, gdje ljudi doslovno kad se poseru to uslikaju i stave da svi vide da se on posro...gdje je bio, putovao, jeo, obuo se.. Bogate engleske sociopatske cure se slikaju u odjeći vrijednoj milijune dolara da provociraju on koje gledaju kako im dijete umire od gladi u Africi recimo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije