Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSIJEK - ZADAR 0:0

Sudac Vučkov naljutio i Rupnika i Milina u remiju u Gradskom vrtu

Domagoj Vučkov
Marijan Susenj/PIXSELL
05.10.2013.
u 19:57

– Usred utakmice kazao mi je: “Vi trebate ispasti u drugu ligu” – otkrio je Osijekov trener Rupnik, čija momčad nije uspjela zabiti iako su od 50. imali igrača više na terenu

Osijek i Zadar podijelili su bodove u Gradskom vrtu (0:0). Osijek je trenutačno najlošija momčad lige, ove sezone pobijedila je samo Hajduka i Slaven Belupa. 
Imali su Osječani imperativ pobjede protiv Zadra, ali ostali su zakucani za dno ljestvice. Bar protiv Zadra nisu primili pogodak. Gotovo cijelo poluvrijeme bijelo-plavi imali su igrača manje na terenu nakon što je u 50. minuti zbog drugog žutog kartona isključen mladi stoper Šimunec. Taj igrač manje kao da je bio pogonsko gorivo bijelo-plavima, koji su živnuli, međutim, inicijativu nisu uspjeli i iskoristiti. Ljubojević i Vitaić po dva puta su zaprijetili vrataru gostiju, no pogotku ni traga. A najbolje što su gosti napravili bila je kontra koju je zaustavio vratar Mikulić, povratnik nakon dvotjedne pauze zbog potresa mozga.

Domaćini su tražili najstrožu kaznu nakon što je Vitaić pao u protivničkom kaznenom prostoru, no Vučkov je samo odmahnuo rukom, a veznjaka Osijeka nagradio žutim kartonom zbog simuliranja.

Nakon susreta obojica trenera imala su zamjerke na sudački učinak Domagoja Vučkova iz Rijeke.

– Utakmica je ispala ovakva samo zbog jednog čovjeka, a to je Domagoj Vučkov. Pa usred utakmice mi je rekao: “Vi trebate ispasti u drugu ligu” – otkrio je trener Osijeka Davor Rupnik.

I Ferdo Milin imao je što prigovoriti Vučkovu. U 90. je najprije pokazao na bijelu točku pa je odustao nakon dogovora s pomoćnikom. Špekulacije o sucima u HNL-u nikako ne prestaju. Potezi Vučkova izazvat će reakciju odgovornih. Ili bi trebali... Red se već jednom mora uvesti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije