Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čeh brz na jeziku

Slepička je prosječan igrač, više pamtimo Čehinje na Jadranu

Miroslav Slepička
Antonio Bronić
14.12.2009.
u 11:43

Slepička je nepotrebno okrenuo bijes medija, jer je teško prihvatio kritike na račun svoje igre.

Je li Miroslav Slepička igrač za Dinamo. Gledamo li jedan od najznačajnijih golova ove sezone, onaj Anderlechtu u Bruxellesu, na dodavanje Tomečaka, jest, no veći dio sezone Čeh je pokazivao da je samo prosječan nogometaš.

Koji ne odskače i ne stvara baš takvu razliku. No, u petak je, ljutit, održao lekciju zagrebačkim novinarima koji prate modre. Naime, tražio je od pera da mu pokažu natjecateljsku knjižicu bilo kakvog nogometnog kluba.

Istina, današnji su novinari uglavnom rekreativci, Miroslav Rede bio je igrač Dinama i Lokomotive, Anton Samovojska, pak, vrstan hakler, te je prije 20 godina igrao u nižerazrednim zagrebačkim klubovima, a mnogi današnji igrači HNL-a u njima tada ne bi mogli igrati. Slepička je tako nepotrebno okrenuo bijes medija, jer je teško prihvatio kritike na račun svoje igre. A te njegove nastupe slabije pamtim od filmova Jiřija Menzela ili knjiga Michala Viewegha, a o češkim djevojkama na Jadranu da i ne govorim!

Ključne riječi

Komentara 21

PE
petrovve
06:12 15.12.2009.

Ovo ne tzreba komentirat,najbolje se tolikoj gluposti nasmijat (citaj se tko je pisao). Bravo Miro ,konacno im je jedan uzvratio istom mjerom. Vidi se tko kritike ne podnosi (tzv. novinari)..!!

AG
agram
01:41 15.12.2009.

Ne samo da si ispodprosjecan novinar nego si i pokvaren

MI
mitek
08:06 15.12.2009.

čudno da gospon flak nije napisao da je on španao ua uspinjaču malil nogomet i da ga je samo ozljeda spriječila da ne postane nositelj igre milana umjesto ruuda gullita. nabrojao je dva novinara od vojske njih koji trkeljaju o tom nogometu da sam sve češće počeo gasiti ton prijenosa i puštat neku muziku jer je to nemoguće slušati, a ovi članci su lakrdija svoje vrste. dobro je slepi i rekao, treba prvo zaslužiti pravo nekoga kritizirati, a ja bih konačno volio vidjeti po kojem kriteriju su ovi nazovi-novinari dobili pravo komentirati nečiju igru i kvalitetu. pokušavam zamisliti sebe kako komentiram ritmičku gimnastiku... e, to je tu negdje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije