Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mali nogomet

Kutija šibica slavi četrdeseti rođendan, nagradni fond ostaje isti

Mali nogomet Nacional Potpićan
Luka Klun/VLM
29.10.2010.
u 10:11

Ove godine u Zagrebu održava se 40. malonogometni turnir Kutija šibica, a 40. rođendan slavi i poznata diskoteka Saloon.

Jasno je zašto su organizatori turnira prvu službenu konferenciju za novinare smjestili baš u Saloon, pod sloganom "Odrasli smo zajedno". Unatoč recesiji, nagradni fond i ove godine ostat će nepromijenjen (200 tisuća kuna), iako su organizatori bili u ozbiljnim dvojbama da ga smanje.

Kotizacija za turnir iznosi 1000 kuna, online prijave počinju 29. listopada, a trajat će do 4. studenoga. Prijaviti se može standardnim putem od 2. do 8. studenoga. Turnir će trajati od 20. studenoga do 29. prosinca, a izvlačenje parova bit će 11. studenoga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije