Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na razgovoru

I Robert Kovač posjetio prostorije USKOK-a!

robert kovač
Vedran Brkulj/tportal.hr
15.11.2011.
u 14:26

– Rečeno mi je u USKOK-u da ne smijem davati nikakve izjave u vezi našeg razgovora – istaknuo je Kovač mlađi

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Robert Kovač bio je danas (utorak) na razgovoru u USKOK-u, otkriva Tportal. U prostorijama USKOK-a proveo je 40-ak minuta, no tema razgovora s istražiteljima ostala je tajna.

– Rečeno mi je u USKOK-u da ne smijem davati nikakve izjave u vezi našeg razgovora – istaknuo je Kovač mlađi na pitanje novinara je li njegov posjet USKOK-u povezan s aferom Offside ili slučajem maloljetničke delinkvencije, zbog čega je u USKOK-u prije nekoliko dana bio i Zoran Mamić.

 

Ključne riječi

Komentara 9

KL
klubuhb1
15:02 15.11.2011.

Jel to daje iskaz o onome kad su svi kolektivno bili na HDZkenjarskim izbornim plakatima i javno podržavali lopove.

JO
jolly
15:32 15.11.2011.

Pitali ga za sjedalice.

FU
fuluriem
14:44 15.11.2011.

I moj brat također.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije