Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Društvena mreža

Dinamo popularan na Facebooku: Modri šalju 100 tisuća pozdrava

GNK Dinamo (1)
GNK Dinamo
21.02.2013.
u 18:52

"Nama preostaje i dalje izvještavati svoje vjerne fanove o najzanimljivijim događajima vezanima uz njihov omiljeni klub"

GNK Dinamo uspio je skupiti 100 tisuća članova na društvenoj mreži Facebook. Tu brojku prešli su danas pa su na neki način morali to i obilježiti.

"Modri šalju 100.000 toplih pozdrava! Kome? Svim svojim fanovima koji su se upravo u ovoj brojci okupili na službenoj Facebook-stranici GNK Dinamo. Ovaj lijepi broj „zasjao“ je tijekom današnjeg dana na modrim stranicama na Facebooku, a nama preostaje i dalje izvještavati svoje vjerne fanove o najzanimljivijim događajima vezanima uz njihov omiljeni klub. I naravno, privući još barem toliko novih!"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije