Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wolfsbergeru naslov

Austrijski "vukovi" slavili na 3. Istria Winter Cupu

istria winter cup (1)
Foto: istria winter cup
1/3
11.02.2013.
u 13:28

U finalu je austrijski Wolfsberger s rezultatom 2:1 bio bolji od pulske Istre 1961.

Finalnom utakmicom između pulske Istre 1961 i austrijskog Wolfsbergera završen je treći Istria Winter Cup. Golovima Rubena Rivere (25. minuta) i Sandra Zakanya (38.), prvo poluvrijeme pripalo je austrijskoj momčadi. U drugom poluvremenu Istra 1961 pokušala je dostići rezultat, ali osim gola Stipe Bačelića-Grgića s bijele točke u 52. minuti, Puljani više nisu zatresli mrežu.

Nagradu za najboljeg igrača turnira dobio je igrač pobjedničke momčadi Michael Liendl. Najbolji strijelac turnira je Christoph Čermenjak s tri pogotka, dok je i najmlađi igrač iz redova austrijskog prvaka: Maximilian Ritscher s napunjenih 18 godina.

U utakmici za treće mjesto Pomorac je svladao Široki Brijeg 2:1, golovima Dunkovića u 16. minuti i Mance u 58., dok je Za Široki Brijeg zabio Kožul u 65.

Konačan plasman momčadi na ovogodišnjem Istria Winter Cupu:

1. Wolfsberger AC (Austrija)
2. Istra 1961
3. Pomorac
4. Široki Brijeg (BiH)
5. Gyirmot SE (Mađarska)
6. FK Željezničar, (BiH)
7. VMFD Žalgiris (Litva)
8. Kecskemeti TE (Mađarska)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije