Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
14.08.2010. u 12:00

Darko Milinović, gospićki doktor House, iz nekog se razloga ne uzbuđuje što mediji razvlače fotografije njegova obiteljskog dvorca na četiri etaže.

Ministar slabog pamćenja
Milinović se pak uzbudio na komentar Glasa Koncila da (i) HDZ-om vladaju bivši komunisti, pa je izjavio kako ‘ne zna o čemu Miklenić govori’. ‘Ja nikada nisam bio član partije’, hvali se doktor House, a zaboravlja da je 1990. godine nakon 14. kongresa SKJ u Večernjaku objavljeno njegovo pismo podrške Ivici Račanu u kojem poručuje da ‘nema zime za ovakav SKH’.

Nikad nije kasno: Tonko Lonza poziva na seks u osamdesetoj
Tonko Lonza (80), velikan hrvatskog glumišta, upitan u čemu je tajna njegove vitalnosti, preporučuje ‘umjereni seks’, ne više od jedanput dnevno. Vrijedi i ona – ne dajte da vas j... više od jedanput dnevno.

Janjci, čuvajte se: Pastir Boško Krga postao diplomirani ovčar
Boško Krga iz Homoljca završio je izobrazbu prema programu Ujedinjenih naroda i postao diplomirani ovčar. Krga je sada spreman za ulazak u EU jer je položio svu silu ispita, njih petnaestak poput ‘menadžment stada’, ‘hranidba ovaca I i II’, ‘nastambe i smještaj ovaca’, ‘anatomske i fiziološke osobitosti ovaca’ zaključno s neizbježnim ispitom ‘zaštita na radu’. Dipl. ovč. Bošku Krgi želimo svu sreću u prenošenju znanja na stado.

Mjesto bez mještana: Kajinu se na Brijunima 
priviđa lokalno stanovništvo
Damir Kajin teško podnosi ljetnu stanku u radu Sabora jer se ne može stalno ničim izazvan javljati za riječ. Da si malo olakša život u mrtvoj sezoni za ispravke krivih navoda, sazvao je konferenciju za novinare na kojoj je pozvao nadležne da isprave krivi naziv otočja Brijuni.

Brione je Tuđman, kaže Kajin, prekrstio u Brijune što je ‘protiv izričaja i jezika lokalnog stanovništva’. Kao zastupnik iz Istre Damir Kajin bi trebao znati da na Brijunima ‘lokalnog stanovništva’ uopće nema iz jednostavnog razloga što su humano raseljeni još potkraj četrdesetih godina prošlog stoljeća kada ih je protjerao ‘najdraži gost’.

Komentara 7

DO
dobravila
20:40 14.08.2010.

E da Edi . I Mišo Kovač je bio na listi , koja je uoči prvih demokratskih izbora u Hrvatskoj 1990 . godine dao podršku Ivici Račanu i njegovom Savezu komunista Hrvatske - Stranke demokratske promjene . Koja je ue - Stranke demokratske promjene . Koja je u to vrijeme razoružavala hrvatski narod - odvozeći sa jna oružje teritorijalne obrane . Danas Mišo Kovač , koji se i pokušao ubiti zbog te potpore komunistima a dr. Franjo Tuđman mu je osobno poslao telegram sa željom da se što brže oporavi , slovi za legendu u Hrvata ! Njegove pjesme Hrvatskoj su ga iskupile od tog komunističkog gafa .... Zašto bi sa Milinovićem bilo drugačije .

ZV
Zvonimir555
10:05 15.08.2010.

G.Racanu i g. Suvaru su dali potporu , svi normalni, humani i slobodarski ljudi diljem Hrvatske i Svijeta. jer su upravo Oni TADA okrenuli ledja Milosevisu i njegovoj bandi .na zasjedanju CKSKJ u Beogradu, riskirajuci tada . svoje vlastite zivote,svoje vlastite zivote, Digli su se sa sjednice i izasli van.. Zasto ne govorite istinu ...gospodo.. Kazete da se Miso htio ubiti zbog Toga??? Sto isto mislim da nije istina, jer se ZNA ... kakve je sve zivotne probleme imao. ?? Ne smijemo govoriti neistine , i hraniti svoje sitnosopstvenicke dusice lazima, nikuda vas to ne vodi, Bog sve vidi , zna i cuje,,a svaka laz nas gura u bijedna stanja duha i tijela....

DO
doktorica
19:35 14.08.2010.

svi su oni manje više stare komunjare.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?