Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
23.11.2010. u 12:00

Dok Škara tvrdi da u njihovo vrijeme ne samo da nije bilo crnih fondova već je “jedva bilo za wc papir”, pa je i “sendvič morao kupovati iz svog džepa”, njegov zamjenik Alerić ostaje pri tvrdnjama o crnom fondu kojim se koristio isključivo Ivo Sanader.

Joso Škara, bivši glavni tajnik HDZ-a, našao se u žestokoj javnoj polemici sa svojim zamjenikom Krešimirom Alerićem. Dok Škara tvrdi da u njihovo vrijeme ne samo da nije bilo crnih fondova već je “jedva bilo za wc papir”, pa je i “sendvič morao kupovati iz svog džepa”, njegov zamjenik Alerić ostaje pri tvrdnjama o crnom fondu kojim se koristio isključivo Ivo Sanader da bi njime u restoranu Šumski dvor svakodnevno častio svoje prijatelje poput Marija Zubovića. Možda su i oni jeli sendviče, tko zna.

Žena koja je znala Vladi reći odlučno “ne”


Danica Ramljak, ravnateljica Instituta “Ruđer Bošković”, rekla je “ne” odluci hrvatske Vlade da uskladišti radioaktivan otpad i postala medijska heroina. Zašto su savjesni ljudi toliko rijetki u ovoj zemlji?

Sanaderu izdavači nude sto tisuća kuna za memoare

Ivo Sanader, bivši premijer u bijegu od vlastite prošlosti, pravi je nadčovjek. Ovaj zastupnik u Saboru koji paralelno “predaje” na Sveučilištu Columbia u New Yorku, prema vlastitim je riječima i suvlasnik nekoliko kompanija koje je osnovao pošto je otišao s mjesta premijera. Uza sve to piše i knjigu u kojoj će “iznijeti sve kako je i što je bilo”. Prema anketi Slobodne, za zbirku Ivinih kućnih čarolija zainteresirani su svi veći nakladnici, a pritom su spremni ponuditi i maksimalne honorare za hrvatske uvjete. Konkretno, za Sanaderove tajne nude od pedeset do sto tisuća kuna. Nije posve loše, kao džeparac.

Mažoretkinje se smrzavale pred premijerkom Kosor

Jadranka Kosor, predsjednica Vlade, neće ostati u najljepšem sjećanju mažoretkinjama iz Donje Zdenčine. Njih se dvadesetak na otvaranju cestovnog čvora dva sata smrzavalo zabavljajući prisutne u kratkim haljinicama bez rukava. Tako su nesretne djevojčice postale žrtve antikorupcijske afere oko Fimi-medije. Dok se lovica iz autocesta prelijevala u Fimi-mediju, otvaranja čvorova ipak su bila bolje i svakako skuplje organizirana.

Komentara 5

FE
feliks
13:04 24.11.2010.

Molim uredništvo da bez jasnog i opravdanog razloga ne briše komentare.

JO
joshua
16:32 23.11.2010.

\"lovica...?\" Ma cijela zadnja rečenica je zakon.

MM
Mladen Miletić
17:31 23.11.2010.

Sanaderu izdavači nude sto tisuća kuna za memoare; Podcijenju ga i tu kao da su novinari !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?