Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
23.01.2013. u 12:00

Sanja Musić-Milanović, premijerova supruga i jedna od autorica prvog modula zdravstvenog odgoja, predstavila je u zagrebačkoj OŠ Matije Gupca pilot-program Živjeti zdravo

Sanja Musić-Milanović, premijerova supruga i jedna od autorica prvog modula zdravstvenog odgoja, predstavila je u zagrebačkoj OŠ Matije Gupca pilot-program Živjeti zdravo. Znatiželjnoj djeci naglasila je važnost osobne higijene, kvalitetnog doručka i potrebu za desetominutnim jutarnjim vježbanjem. Znatiželjnom novinaru Jutarnjeg je pak tom prilikom Sanja Musić-Milanović priznala da obitelj hrvatskog premijera – ne vježba ujutro! Da je prvi modul zdravstvenog odgoja uveden u vrijeme njihova školovanja, i Milanovići bi stekli zdravije sportske navike.

Idealna političarka novog HDZ-a treba biti kumica s placa

Martina Dalić, bivša ministrica financija, šokirana je novim naputcima koje su na stranačkoj klauzuri u Opatiji dobili članovi HDZ-a od Vinka Vukadina, licenciranog medijskog trenera, piše Jutarnji. Članice novog HDZ-a koji gradi Tomislav Karamarko ubuduće ne bi smjele nositi štikle, a nepoželjan je i nakit jer odvlači pozornost sa žena političarki, rečeno je na klauzuri. “Pa ne radi se tu o manekenskoj pisti ili izboru za Miss i Mistera”, pojasnio je svoje riječi medijski trener HDZ-a, koji sugerira političarima HDZ-a i da u javnosti “govore dijalektom“. Sljedeća klauzura, čini se, bit će organizirana na seoskom gospodarstvu, a dužnosnici HDZ-a pojavit će se u narodnim nošnjama.

Grčić planira dva tjedna unaprijed što će dalje planirati

Josip Leko, predsjednik Sabora, vjerojatno se zabrinuo kada se pod pritiskom snijega na zgradi Sabora urušio stakleni krov ispred male vijećnice, ali, srećom, nitko nije ozlijeđen. Znaju zastupnici zašto izbjegavaju Sabor.

Zastupnici izbjegavaju Sabor da izbjegnu pogibelj

Branko Grčić, potpredsjednik Vlade, otkriva u velikom razgovoru za 21. stoljeće da su odlaskom Radimira Čačića stvoreni bolji uvjeti za poslovanje u Hrvatskoj, ali još ima brojnih zapreka u oživljavanju gospodarstva. Stoga Grčić najavljuje da će “svaki drugi tjedan imati na dnevnom redu uklanjanje barijera za ulagačke projekte”. Umjesto što planira dnevni red dva tjedna unaprijed, bolje bi bilo da doista i ukloni barijere.

Komentara 4

DU
Deleted user
14:49 23.01.2013.

Ovo vježbanje je totalno nepotrebno, pa zar djeca nemaju tjelesni odgoj, glupost nad glupostima, zašto nisu doradili tjelesni, čak su mogli uvrstiti i pravilnu prehranu, ovo je toliko bezveze da me nitko ne može uvjeriti u suprotno. Sve se ovo moglo uvrstiti u postojeće predmete, a mislim da je većina toga već uvrštena. Ovo me posjeća na otvaranje novih agenecija, odbora i sličnog jer postojeće dobro ne rade.

ME
melanija
15:51 23.01.2013.

imaju tjelesni. ali djecu u prva dva razreda uglavnom niti ne vode u dvorane. dvorane se iznajmljuju za potrebe skole. jer ministarstvo ne ispunjava obveze prema skolama

Avatar Idler 3
Idler 3
16:07 23.01.2013.

Pitanje za "Lastana": nisam učil taj ZO, a cijeli sam život bil aktivni športaš, jesam li ja normalan >;-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?