Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
01.07.2010. u 12:00

Jelena Draganić dobila je prostor u Globusu kao kreatorica atraktivnih najlonskih vrećica, ali je zanimljivije da je prije kućnog obrta bila izvršna direktorica građevinskog diva Strabaga.

Slab želudac
‘Znala sam da živim u društvu koje je razvilo sve tehnike otimanja i grabeži, ali to što sam vidjela u cestogradnji bilo je previše za moj pogled na svijet, odgoj, obrazovanje i moralna načela’ – kaže Jelena Draganić koja je dobila otkaz nakon što jednom moćniku nije htjela dati osam milijuna kuna. Što još čeka USKOK?

Predsjednik za Disneyja: Nazovi Pantovčak radi besplatne reklame

Ivo Josipović okušao se kao narator u Disneyjevu crtiću, a na Pantovčaku u tome ne vide ništa loše. Ništa loše u tome ne vide ni u Disneyju koji je dobio besplatnu reklamu za komercijalni hit.

Fuchsov poučak: Ima li razlike između svjedodžbe i SMS božićne čestitke
Radovan Fuchs, ministar znanosti, obrazovanja i sporta, ponavlja da ne snosi nikakvu odgovornost za pad sustava ispisa svjedodžbi iako na njegov račun i pučkoškolci zbijaju šale dok se okupljaju po školskim dvorištima. ‘Traži li se od Ivice Mudrinića ostavka kada korisnici mobilnih telefona ne mogu poslati SMS poruku za Božić ili Novu godinu?’, pita se Fuchs koji kao da ne vidi razliku između privatne tvrtke i javne službe.

Štednja za sve: Ako u javni prijevoz mogu slijepci, mogu i ministri

Tomislav Ivić, ministar branitelja, obitelji i međugeneracijske solidarnosti, ima zanimljivo objašnjenje zašto je slijepim osobama ukinuto pravo na neplaćanje cestarine. Prema Iviću, ‘slijepci su pokretni, nemaju problem s kretanjem i mogu se koristiti javnim prijevozom’.

Mogu, naravno, baš kao što se javnim prijevozom mogu koristiti i ministri. Doduše, vijest da je Sarkozy natjerao ministre u Francuskoj da se voze vlakom, a Cameron britanskim ministrima oduzeo službene automobile još nije stigla do Banskih dvora gdje je nedavno tadašnja ministrica Bianca Matković preraspoređivala više od četiri tisuće službenih automobila.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?