Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONCERT

Depeche Mode u 'svemirskom' izdanju za krcatu Arenu

depeche mode
Foto: Boris Šćitar/PIXSELL
1/9
14.02.2010.
u 23:35

Depeche Mode je osvojio i Arenu. Nakon odličnih nastupa u Domu sportova DM su oduševili i u krcatoj Areni gotovo 20.000 fanova u sklopu svoje Tour Of The Universe. Legendarni hitovi It's no Good, A Question of Time, Walking in my shoes, I Feel you najviše su zapalili publiku, ali i sam uvod koncerta s novim pjesmama in Chains, Wrong i Hole to Feed je otkrio odličnu atmosferu u dvorani. Prvi set potrajao je gotovo sat i pol, a u samom finišu bisa odlično su 'sjela' još dva velika hita: Behind the Wheel i Personal Jesus.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?