Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jadrolinija

Trajekt Tin Ujević izvanredno isplovio kako bi prevezao trudnicu s Hvara u Split

Trajekt Brač
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
07.11.2014.
u 12:49

Vremenske prilike, odnosno jako jugo, nisu dopuštale isplovljavanje plovila Lučke kapetanije

Jadrolinijin trajekt Tin Ujević u izvanrednoj je plovidbi prevezao trudnicu s Hvara u Split. Nacionalna središnjica za usklađivanje traganja i spašavanja na moru u Rijeci zaprimila je u četvrtak u 23.08 sati poziv za hitan medicinski transport trudnice te je s Lučkom kapetanijom Split, odnosno Lučkom ispostavom Stari Grad pokrenula akciju hitnog medicinskog transporta.

Budući da su vremenski uvjeti na moru u vrijeme dojave bili nepovoljni za isplovljavanje plovila Kapetanije i Ispostave, a niti helikopterski transport nije bio moguć zbog olujnih udara juga, Središnjica je s Jadrolinijom organizirala medicinski transport trudnice u pratnji djelatnika hvarske Hitne medicinske pomoći trajektom "Tin Ujević“, koji je angažiran kao najsigurnije transportno sredstvo. U Splitu je pristao jutros u 2.43 sata.

"Trudnica je u daljnje medicinsko postupanje prevezena u KBC Split, čime je ova akcije uspješno okončana" izvijestili su iz Nacionalne središnjice.

>> Policija razbila radničku blokadu trajekta Tin Ujević

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije