Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lažni prodavači

Starici ponudili masažer i masažu pa je okrali

\'policija_Arhiva VL_Crn_1111\'
Arhiva VL
19.08.2011.
u 13:50

Policija upozorava građane da u svoje domove ne puštaju nepoznate koji im besplatno ili povoljno nude raznu robu

Po riječkim stanovima ponovno su počeli “operirati” slatkorječivi kradljivci – “prodavači” raznih potrepština po povoljnoj cijeni kojima je prava namjera opljačkati stanare. Najnoviji je slučaj 84-godišnje Riječanke kojoj je ukradeno nekoliko tisuća kuna u stranoj i domaćoj valuti. Starica je jučer poslijepodne u stan u Ulici Ante Kovačića pustila nepoznate ženske osobe koje su joj ponudile besplatan masažer i masažu. Nakon njihova odlaska primijetila je da joj je nestao novac.

Policija ponovno upozorava građane, a posebice one starije životne dobi, da budu oprezni i u svoje domove ne puštaju nepoznate osobe koje besplatno ili povoljno nude razne predmete ili pomagala, primjerice masažere, knjige, posteljinu, posuđe, kućanske uređaje. Savjetuju ih da pokušaju zapamtiti izgled osoba, karakteristike govora kao i podatke o vozilu kojim su se sumnjive osobe dovezle. Ako posumnjaju da je riječ o kradljivcima ili su već postali žrtvom pljačke, treba odmah obavijestiti policiju na 192.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije