Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
humanitarni maraton

Rab - grad prijatelj osoba s invaliditetom zahvaljujući plivanju

rab
Goran Kovačić/Pixsell
06.08.2013.
u 14:15

Cilj maratona je prikupljanje sredstava za nabavku tzv. pomičnog liftera za ukrcaj osoba s invaliditetom na izletničke brodove u luci Rab

Nakon velikog doprinosa dovršetku projekta vertikalne podizne platforme za OŠ Ivana Rabljanina, Krešo i prijatelji kreću u akciju za nabavku liftera za ukrcaj OSI na izletničke brodove u luci Rab

Plivački maraton pod motom jednakih mogućnosti za sve, okuplja osobe s invaliditetom, ali i sve one koji žele podržati ovu plemenitu ideju. Nakon uspješno okončane akcije prikupljanja nedostajućih sredstava za gradnju vertikalne podizne platforme u OŠ Ivana Rabljanina Rab, ovaj jedinstveni maraton za OSI nastavlja svoju humanu misiju.

I ove će se godine plivati na ruti Vodenča – Dolin – Vodenča, i to u subotu, 24. kolovoza 2013. s početkom u 7.00 sati ujutro.

Novi cilj maratona je prikupljanje sredstava za nabavku tzv. pomičnog liftera za ukrcaj osoba s invaliditetom na izletničke brodove u luci Rab.

Zahvaljujući dobrim ljudima ovoga otoka, Rab ima priliku postati grad prijatelj osoba s invaliditetom, a to je uistinu veliko postignuće na ponos svih Rabljana.

Na inicijativu Krešimira Butkovića i prijatelja, ove je godine i Grad Rab odlučio dati svoj značajniji organizacijski doprinos u realizaciji samog maratona i u ostvarenju njegove osnovne humane nakane te je u tu svrhu već otvoren račun za prikupljanje donacija.

 

PODACI ZA UPLATU: GRAD RAB IBAN: HR 6223400091836300002

Model: 68, Poziv na broj: OIB-7706 Opis plaćanja: Za plivački maraton

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije