Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
humanitarna utakmica

Početni udarac izveo predsjednik Josipović

utakmica, knin (1)
Foto: Hrvoje Jelavić
1/17
04.08.2012.
u 18:57

Na stadionu NK Dinare u Kninu uoči dana Pobjede, domovinske zahvalnosti i branitelja odigrala se utakmica između Vatrenih, pojačanih za poznate hrvatske glazbenike i veterana domovinskog rata, pripadnika 4. i 7. gardijske brigade.

Na stadionu  NK Dinare u Kninu uoči dana Pobjede, domovinske zahvalnosti i branitelja odigrala se humanitarna utakmica u organizaciji najveće hrvatske humanitarne organizacije Cro Unum između Vatrenih, pojačanih za poznate hrvatske glazbenike i veterana domovinskog rata pripadnika 4. i 7. gardijske brigade. Na humanitarnoj utakmici koja je ispunila gledalište stadiona NK Dinare u Kninu početni udarac izveo je Ivo Josipović, a nazočan je i veleposlanik EU Paul Vandoren .

- Okupili smo se sa ciljem da skupimo priloge koji idu Udruzi invalida Sveti Bartolomej iz Knina, a među njima je i stotinjak djece. Mi smo već za tu udrugu donirali jedan kombi i dobro je da su se danas okupili svi ljudi dobrog srca kako bi pokazali zajedništvo i humanost. Ponosan sam što smo ovdje okupili osam vatrenih, vrhunske glazbenike i pjevače , ali i Paula Vandorena i predsjednika Josipovića , rekao je predsjednik udruge  Cro Unum prof dr. Dragan Primorac. Predsjednik Ivo Josipović u uvodu utakmice i početnog udarca kojeg je izveo rekao je kako mu je drago što je izbornik, ali da je najvažnije da su se u Kninu u humanoj akciji okupile sportske zvjezde i poznate osobe.

- Drago mi je da smo ponovno odlučili učiniti nešto dobro i humano, a čestitam svima u gledalištu koje je puno  jer svi skupa smo odlučili učiniti nešto za ljude kojima je pomoć potrebna, rekao je Ivo Josipović. Na samoj utakmici nije manjkalo dakako znanja,  ali i želje , a što se dalo naslutiti iz uvodne izjave primjerice bivšeg Vatrenog Borisa Živkovića koji je rekao kako je svjestan da su hrvatski veterani domovinskog rata ozbiljan protivnik, ali i da se Vatreni neće lako predati. S jedne strane bilo je itekako zanimljivo vidjeti kako prema golu bivših Vatrenih juriša general Damir Krstičević , a na suprotnu stranu predsjednik HNS-a i veliki golgeter Davor Šuker.

Komentara 15

IB
istina_boli
07:23 05.08.2012.

Al mu stoji dres, ko piletu sisa.

MS
mare_split
20:59 04.08.2012.

Bidan balun - na što je to spa!

MK
MKGRA
22:42 04.08.2012.

da ga neko ne pogodi i u drugo oko kao na prošloj utakmici pa sada ima problema

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije