Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Splitsko vijeće

Oštre se koplja za Turističku palaču

split
Foto: Tino Juric/PIXSELL
1/5
02.10.2014.
u 12:08

Nakon dva i pol sata utvrđivanja dnevnog reda i vijećničkih pitanja u tijeku je rasprava o izvršenju pororačuna u prvih šest mjeseci

Sjednica Gradskog vijeća na kojoj će se 'lomiti koplja' zbog natječaja za Turističku palaču počela je oštro, već na utvrđivanju dnevnog reda koji je trajao dulje od pola sata.

Na sjednicu je došao don Ivan Grubišić kojega je pola godine u vijećnici mijenjala Maja Dvornik. Njegova dvojica vijećnika Saveza za građansku i etičku Hrvtasku su ga napustili pa će biti zanimljivo kada se zahukta, vidjeti kako će glasovati.

Nakon dva i pol sata utvrđivanja dnevnog reda i vijećničkih pitanja u tijeku je rasprava o izvršenju pororačuna u prvih šest mjeseci.

Sve je to uvertira za 11. točku, o Turističkoj palači. Pred vijećnicima je prijedlog da se plodouživanje na 30 godina dodijeli tvrtki Valleus, iza koje stoji Stipe Mađor, sponzor u kampanji Ive Baldasara, zbog čega je HDZ jučer zatražio gradonačelnikovu ostavku.

>> HDZ: Baldasaru, daj ostavku, imamo dokaz o pogodovanju!

Komentara 1

AF
afer
22:37 02.10.2014.

Zašto pred ime Grubišića stavljate Don??? On je izašao iz crkve od kada se poćeo klanjati zlatnom teletu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije