Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADAR

Na odlagalište u Polači navodno ispuštene fekalije, ali prijave nema

\'VARAZDIN/MEDJIMURJE- 18.02.2009., Belica, Hrvatska- Odlagaliste otpada u Belici. Photo: Ivica Beti / Vecernji list\'
Ivica Beti/VLM
17.10.2011.
u 12:10

Načelnik Polača kaže neka oni koji znaju dojave oznake kamiona koji je to navodno napravio kako bi se moglo reagirati.

Na odlagalištu u Polači nisu ispuštene fekalne mase – tvrdi načelnik općine Polača Viktor Prtenjača.

Naime, na prošlotjednoj sjednici Skupštine Zadarske županije vijećnica Renata Sabljar Dračevac na aktualnom satu iznijela je zastrašujući podatak: na to odlagalište u jednom danu dva su puta ispuštene fekalne mase iz kamiona čiji joj je broj dojavljen, a riječ je o opasnim masama pa je stoga tražila od župana Stipe Zrilića da se u vezi s tim hitno nešto poduzme.

Župan je odgovorio da o tome brigu treba voditi komunalni sustav Općine Polača, a načelnik Polača prilično je ogorčen.

– Iskreno, mislim da je vijećnica prešla svaku mjeru jer iznosi neistine i insinuacije. Zbog tvrdnje o odlaganju opasnih tvari na pretprošloj sjednici došla nam je i inspekcija, a nalaz pokazuje da je sve u redu. Mislim da je to njezin politički pamflet. Ne mogu isključiti da se može dogoditi neki manji incident, ali onda nam treba dati informaciju. Ne znam zašto nam ne dostave podatke koje znaju kako bismo mogli reagirati? – pita se načelnik Prtenjača koji ne isključuje ni mogućnost da je sama vijećnica dobila lažnu informaciju, ali smatra da ju je trebala provjeriti.

– Mi ovdje živimo, tu žive i naša djeca i moramo paziti što se oko nas događa – zaključe načelnik Polača Viktor Prtenjača. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije