Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
akcija

Korisnicima Caritasa Lidlova donacija od 100 tisuća kuna

lidl
Iva Vidović Pocrnić/VLM
29.05.2013.
u 14:01

Blažević se zahvalio na donaciji koja će, kako je rekao, biti od velike važnosti u vrijeme krize i recesije, najviše djeci.

Donacija dječje odjeće, obuće i igračaka u vrijednosti od 100 tisuća kuna donirana je korisnicima Caritasa Gospićko-senjske biskupije koju su predstavnici Lidla simbolično uručili ravnatelju, velečasnom Luki Blaževiću.

Blažević se zahvalio na donaciji koja će, kako je rekao, biti od velike važnosti u vrijeme krize i recesije, najviše djeci, ali i obiteljima s više djece, korisnicima Caritasa, od kojih su neki i bili danas na uručenju donacije.

Caritasov dućan Socijalna košarica posjetila je obitelj Blažan iz Udbine. Samohrana majka Vesna prije godinu dana ostala je bez supruga i od tada sama brine za četvero maloljetne djece. Obitelji Kovačević iz Gračaca, Franji i Jasminki koji imaju osmero te obitelji Majstorović sa sedmero djece, također iz Gračaca, uvelike će pomoći donacija, kao i ostalih 400 mnogočlanih obitelji na području ove biskupije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije