Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nezgoda

Katamaran Jadrolinije Rijeka nasukao se pristajući na Susak

jadrolinija
Dino Stanin
25.07.2010.
u 22:37

Na katamaranu su bila sto dvadeset i četiri putnika, no nitko nije ozlijeđen, a teže nije oštećen ni sam katamaran.

Katamaran "Dubravka" Jadrolinije Rijeka nasukao se večeras oko 20.10 sati, kada je pristajao u luku na Susku, svojim pramčanim dijelom na pješčani sprud dvadesetak metara udaljen od obale. Na katamaranu su bila sto dvadeset i četiri putnika, na redovitoj liniji Ilovik-Susak-Lošinj. Nitko nije ozlijeđen, a teže nije oštećen ni sam katamaran. Naime, pri sudaru nije došlo do prodora vode u brod, kao ni istjecanja goriva iz katamarana.

Na mjesto nezgode izašao je kapetan Lučke ispostave Susak Boris Raić koji će s djelatnicima obaviti očevid. Putnici su još uvijek na brodu, a Jadrolinija će za njih organizirati zamjenski brod koji će ih prevesti na Mali Lošinj.

Komentara 5

MU
Mućanin
11:30 26.07.2010.

Dajte novinari, barem bi ste se malo mogli potruditi da pokažete da svoj posao shvaćate ozbiljno i da ste si plaću zaslužili. Ovo ovako je jako neozbiljno. Mogli ste onda staviti i sliku od podmornice u atlantskom oceanu!!!

ST
standup
01:07 26.07.2010.

ma ako je ovo na sliki Susak,...onda su stvarno zúte-\"vrane\" u VListu...!!

Avatar commentator
commentator
05:34 26.07.2010.

Krasna fotografija katamarana Dubravka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije