Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brojni problemi

Jako nevrijeme u Zadru: U nekoliko sati palo preko 100 litara kiše po četvornom metru

Zadar
Foto: Ilustracija: Filip Brala/PIXSELL
10.07.2014.
u 12:57

Vatrogasci su ispumpavali podrume u više zadarskih kvartova, na cestu u Diklu palo je stablo, a vatrogasci su iz poplave izvlačili i jedan automobil.

Jako nevrijeme praćeno kišom prouzročilo je brojne probleme na zadarskom području.

Vatrogasci su ispumpavali podrume u više zadarskih kvartova, na cestu u Diklu palo je stablo, a vatrogasci su iz poplave izvlačili i jedan automobil. Na Zadar je tijekom noći u svega nekoliko sati palo preko 100 litara kiše po četvornom metru odnosno višestruko više od srpanjskog prosjeka.

Velikih problema je bilo i u brodskom prometu. Dva sata iza ponoći nasukala se kod Silbe osam metara duga brodica pod slovenskom zastavom, a ispred Branimirove obale u Zadru potonula je devetmetarska brodica. 

>> Najgore pogođene zgrade u Zagrebačkoj ulici, a šteta se procjenjuje na 2,5 milijuna kuna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije