Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPLIT

Iskoristili don Ivana Grubišića da sjednu u fotelje pa mu okrenuli leđa

Damir Vidošević i don Ivan Grubišić
Foto: Tino Jurić/Pixsell
1/2
19.03.2014.
u 13:51

Vidošević u kampanji vozio jaguar, sad se uhljebio u Sportskom gradu

Nakon što je Jakša Baloević, saborski zastupnik koji je to postao na nezavisnoj listi don Ivana Grubišića, prešao k Ljubi Jurčiću, don Ivanu iza leđa rade i splitski gradski vijećnici s njegove liste.

Damir Vidošević, koji je bio don Ivanov kandidat za splitskog gradonačelnika, bez natječaja se zaposlio u tvrtki posebnih namjena Sportski grad koja upravlja Spaladium arenom. Don Ivan Grubišić najavio je kako će o njegovom zapošljavanju raspravljati vijeće Hrvatske akademske udruge koje je tvorac projekta Saveza za građansku i etičku Hrvatsku s kojim su izašli na izbore. Utvrde li da je Vidošević "trgovao" s gradonačelnikom Ivom Baldasarom i obećao mu podršku u gradskom vijeću za radno mjesto, izbacit će ga iz Saveza i Kluba vijećnika.

Vidošević, koji se u predizbornoj kampanji splitskoj javnosti predstavljao kao uspješan poduzetnik koji vozi jaguara, zaposlen je na mjesto pomoćnika direktora marketinga Sportskog grada, tvrtke nad kojom se provodi predstečajna nagodba. Što se tiče Jakše Baloevića, izigrao je dogovor s don Ivanom da će sve iznad dvije prosječne hrvatske plaće, koje iznose 11.000 kuna, donirati u humanitarne svrhe. Pet mjeseci je davao taj doprinos, a u svibnju prošle godine je obustavio plaćanje i postao je organizator stranke Ljube Jurčića, bez dogovora s don Ivanom nakon čega su se razišli. I ne samo to, po terenu je među članovima Saveza počeo agitirati za Jurčića, izjavio je don Ivan koji najavljuje izlazak njegove liste i na sljedećim parlamentarnim izborima.

>> Don Grubišić se razišao sa svojim jedinim zastupnikom

Komentara 2

Avatar tituš
tituš
12:38 24.03.2014.

Jako će Jurčić profitirati.

DU
Deleted user
11:50 27.03.2014.

A što je pop mislio, da je njima istina i skrušenost na prvom mjestu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije