Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjedio u kafiću

Gradonačelnika Petrova sugrađanin udario pepeljarom u glavu!

Božo Petrov
Foto: Tino Jurić/Pixsell
16.05.2014.
u 18:13

Iz policije su potvrdili da su oko 13 sati dobili prijavu da je 35-godišnjak napao 35-godišnjaka koji je sjedio za stolom ispred ugostiteljskog objekta.

Gradonačelnika Metkovića Božu Petrova sugrađanin je danas, dok je sjedio na terasi kafića, udario pepeljarom u glavu, piše DUlist.

Iz policije su potvrdili da su oko 13 sati dobili prijavu da je 35-godišnjak napao 35-godišnjaka koji je sjedio za stolom ispred ugostiteljskog objekta.

Petrov nije želio komentirati taj slučaj, a DUlist piše da je u napadu lakše ozlijeđen te da je zadržan na specijalističkom pregledu. Metković-news piše da je Petrov napadnut ispred Hotela Narona u Metkoviću. 

>>Gradonačelnik ljutit: Ne mogu vjerovati da netko može donijeti takvu odluku!

>>Ovo su najtraženiji lokalni političari. Žele ih i HDZ i SDP

Komentara 2

Avatar cannabinoid
cannabinoid
19:00 16.05.2014.

nazalost zivimo u drzavi u kojoj najgore prolaze oni koji prokazuju kriminal ili ga pokusavaju suzbiti. od svih silnih zvizdaca, ovaj posteni gradonacelnik, males iz hajduka....

BO
bolesnodrustvo
18:31 16.05.2014.

koja je poveznica napadača i bivšeg gradonačelnika?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije