Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sukob u labinu

Dvojica mladića potukla se zbog lažnog profila na Facebooku

stop
VL FOTO
24.01.2012.
u 13:20

Mladić je uspio pobjeći u kafić, no 26-godišnjak se uputio za njim i u lokalu su se počeli tući

Dvojica mladića, 26-godišnjak s područja Kršana i 20-godišnjak iz Labina, lakše su ozlijeđeni u tučnjavi u lokalu u Ulici Šćiri u Labinu. Obojica su "zaradila" optužni prijedlog zbog drskog ponašanja, a Labinjan je zbog posjedovanja noža i prekršajno prijavljen. Sukobili su se zbog društvene mreže, najvjerojatnije Facebooka.

Kako je ustanovila policija, jučer oko 15 sati dvojica muškaraca susrela su se u središtu Labina i stariji je želio porazgovarati s mlađim o uvredljivim porukama koje dobiva na društvenoj mreži i sumnje da je 20-godišnjak otvorio njegov lažni profil. Labinjan je opovrgnuo da je tako što učinio pa ga je 26-godišnjak napao palicom.

Mladić je uspio pobjeći u kafić, no 26-godišnjak se uputio za njim i počeli su se tući. Međusobno su se udarali, a 26-godišnjak je ponovno posegnuo za palicom i udario mlađeg muškarca. Daljnji sukob, u kojem su obojica muškaraca lakše ozlijeđena, spriječio je gost, a ubrzo je stigla i policija. No, ni tu nije bio kraj sukoba. Nakon što je, nešto poslije, u Istarskoj ulici, 20-godišnjak primijetio da 26-godišnjak izlazi iz policijske postaje, počeo je vikati i vrijeđati ga. Nije se smirio ni nakon što su ga policajci upozorili, a prilikom pregleda kod njega je pronađen nož.

Uhićen je i smješten u posebne prostorije Policijske postaje Labin.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije