Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Da naiđe Monica Belluci, njih bi dvojica samo odmahnuli rukom

Monika Belluci
Benjamin Kovac/Zurnal24/PIXSELL
19.09.2013. u 14:00

A njih dvojica su Stjepan Balog i Elvis Scoria. I znaju kako napraviti dosadnu emisiju o vrhunskom nogometu

Nekako sam se nadao da ću večeras gledati najavljenog Stipu Alfiera kako konačno vodi središnji Dnevnik HRT-a.

No ukazao se jedini preživjeli iz stare garde Đurica Drobac. Ziheraški je to odradio kao i obično, bez greške ali i bez strasti, poput radnika koji puni jogurt na tvorničkoj traci. Očito je voditeljima najvažnije da budu besprijekorno izbrijani, našminkati i začešljani, da ne zamucnu i da sa svojim novinarima vode fabricirane razgovore. Kao da se jedni drugih plaše pa je sve isprogramirano, i pitanja i odgovori.

Al\' dobro, sačekajmo Stipu pa da vidimo hoće li donijeti taj dah spontanosti i drskosti koji su se izgubili s HRT-a otkako su im na druge televizije otišli ponajbolji novinari. Isto to nedostaje i sportskoj redakciji. Počinje sinoć emisija o Ligi prvaka, a onda ono čega sam se i plašio: pojavljuju se Stjepan Balog i Elvis Scoria. Slušam ih, gledam, i pomislih što bi bilo da sad iz onog hercegovačkog jezera gdje Kusturica snima film izađe Monica Belluci i onako mokra prošeta pokraj njih.

Ma njih bi dvojica samo odmahnuli rukom kao da je naišla drvena marija. E tako njih dvojica sinoć pričaju o Ligi prvaka i vrhunskom nogometu: dosadno, da ne može dosadnije. Nije ni čudo da nam se ženski rod smije što buljimo u takve emisije. No srećom, sjetih se pa škicnuh tren i na RTL gdje prikazuju sapunicu “Tajne. Pa sam se i ja malo čudio njima kako mogu takvo što gledati.

PLUS
Najbolja TV novinarka Ivana Petrović i dalje je uhu mila, ali ne i oku. Nikako se nasmiješiti, kao da je osmijeh doktorat.

MINUS
Novinar Nove TV koji je intervjuirao Ostojića najavljuje da se ujutro u 7 nastavlja štrajk. Nisam znao da su ga noćas bili prekinuli...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?