Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKE OZLJEDE

Strava pokraj Rijeke: Podivljali psi napali ženu

Rijeka psi
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/2
08.11.2013.
u 19:30

Očevici strašnog napada potvrdili su kako su otvorene rane na ženinoj nozi izrazito duboke i teške

Danas kasno poslijepodne, oko 17,30 sati u Rubešima pokraj Rijeke dva su agresivna psa napala i teško ozlijedila 65-godišnju M. Š. Nesretna je žena nakratko izišla iz obiteljske kuće i krenula do obližnjeg kontejnera kako bi bacila smeće, no pri povratku na nju su nasrnuli psi i višestruko je izgrizli po nadlaktici i potkoljenici.

Susjedi, očevici ovoga strašnog napada, potvrdili su kako su otvorene rane na ženinoj nozi izrazito duboke i teške. Podivljali psi rastrgali su joj meso i kožu. Vlasnik pasa, posvjedočila nam je kći napadnute žene, susjed R. M. živi u obližnjoj kući koja nije posve ograđena, pa je jasno da su vrlo lako mogli izići na ulicu. Druga susjeda Damira Matoš, koja je prva priskočila i pomogla napadnutoj M. Š., kaže kako je najprije čula vrisak, a kada je izišla iz kuće imala je što i vidjeti. Krvi je bilo posvuda.

– U šoku sam. Strašno, psi su joj čupali meso. Uspjela sam ih nekako potjerati metlom. Užasno me je strah, ovdje je puno male djece. Povremeno čujemo te pse kako laju, znala sam viđati vlasnika kako ih vodi na povodcu, no ovo što se dogodilo je užasno. Strašno je i to da su nakon ovoga napada psi još jednom krenuli prema drugoj susjedi koja je na trenutak pričuvala unuku napadnute žene, ali smo ih uspjeli potjerati – ispričala nam je potresena D. Matoš.

Žena je prevezena u KBC na Sušaku, gdje je hitno podvrgnuta operaciji.

Ključne riječi

Komentara 9

LE
Lenovo34
20:41 08.11.2013.

Treba tužiti vlasnika psa, neki su toliko neodgovorni i bezobrazni da ih samo policija može privesti i sankcionirati.

SJ
Sve je uzalud
20:20 08.11.2013.

....svaki kvart u bilo kojem gradu Hrvatske trebaju imati nekoliko divljaka koji prepadaju stanovništvo, barem jednog ubicu koji je na odsluženju kazne, dva tri Bul terijera ,staforda da jedu građane, tj da ne izlaze uopće vani iz svojih kuća i stanova već sa sutonom svi kući,gasiti svjetlo................ovi su psi i divljaci potrebni sustavu za njegovo očuvanje tako da se može smanjiti broj policajaca u ophodnji da je manje opterećenje na proračun.........

OS
osica
21:08 08.11.2013.

pas je ogledalo gospodara. Samo odgovorni ljudi bi trebali imati psa, Za neodgovorne vlasnike čiji psi naprave ovakvu strahotu - kazne bi trebale biti "astronomske" . Želim oporavak gospođi, a neodgovornom vlasniku , kaznu, odštetu zbog boli i trauma kojea koje je prouzročio. A susjedima - svima koji vide "zanemarivanje pasa" u svom susjedstvu da to prijave, policiji, veterinarskoj službi, nadležnima u svojoj općini. ma svih treba gnjaviti ... Imam psa i volim životinje i odgovorno tvrdim da su za njihovo ponašanje k r i v i v l a s n c i. Nažalost posledice neodgovornog držanja pasa snose nedužni građani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije