Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubojstvo u Osijeku

Žena (75) pronađena mrtva u svom stanu: 'Nije bila starica, nego dama'

Ubojstvo u Osijeku
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
1/3
19.05.2016.
u 15:44

Nije bila starica, nego dama! Ljubazna i pristojna, a imala je i je i lijepu mirovinu, kažu susjedi

Mrtvo tijelo Zorke Jović (75) pronađeno je u njezinu stanu u Gundulićevoj ulici u Osijeku, u samom središtu grada. Policija je u stan ušla oko 21.40 sati u srijedu, a alarmirali su je, neslužbeno doznajemo, rođaci koji su je bezuspješno pokušavali dobiti na telefon.

Sumnja se na nasilnu smrt, to je sve što možemo reći zbog kriminalističkog istraživanja – kazao je kratko Dario Premec, glasnogovornik PU osječko-baranjske. Policija ne želi ništa konkretnije reći, pa čak ni može li se konstatirati da je riječ o ubojstvu, kako se priča po susjedstvu.

A susjedi u zgradi u šoku su, o Zorki imaju samo riječi hvale.

– Nije bila starica, nego dama! Uvijek ljubazna i pristojna prema svima, nije nam poznato je li s kime bila u zavadi – pričaju susjedi. Živjela je sama, suprug joj je odavna preminuo, kći je odselila u Švedsku.

– Prije su držali antikvarijat, a ona je imala lijepu mirovinu – nastavljaju.

Kako je usmrćena, nitko u zgradi ne zna, niti su čuli ikakvu buku. Neslužbeno doznajemo da do večeri nitko nije uhićen.

>> Muškarac u Zagrebu ubio ženu pa sebe

Komentara 6

CH
CH2710
17:12 19.05.2016.

'Nije bila starica, nego dama' Zar su dame samo mlade žene, novinaru...? Vjerojatno još uvijek govoriš da se - kad je riječ o paru - radi o čovjeku i ženi. Žene nisu ljudi...?

DU
Deleted user
16:14 19.05.2016.

"nije bila starica, nego dama"... ?! jedno ne isključuje drugo.. dama možeš biti i sa 25 i sa 105 ... a da je bila djevojčica sa 75...

GO
gornjasica2
12:27 24.05.2016.

U Njemačkoj je psovka nekoga sa kim niste bliski nazvati starica ili stari,bakica i deda..To je samo na balkanu.Nego Gospođom i gospodinom se oslovljavaju..To ima samo na Balkanu..Ti stara što hoćeš,,makni se stari ,vidi babuskare..To je zaista nekulturno i neumjesno..nema veze koliko je ko star..Ima i kod nas RJEČ Vi,Gospođa,Gospodin,Gospođica..Nikad se neće mentalitet izmjeniti Balkanaca..To vidim i doživljavam za svih mojih 47 godina Njemačke..Bahati smo previše,mislimo da nam niko nije ravan..A nije tako ,nije..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije