Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prizor iz filmova strave

Zbog suhog granja susjedu izbola vilama

Ana Stamenković
25.03.2014.
u 11:30

Ranjena 
žena: Probola mi je obje ruke jer sam se pokušala obraniti.

Ana Stamenković (76) iz Donjih Andrijevaca pokraj Slavonskog Broda jedva je preživjela napad vilama svoje gotovo dvostruko mlađe susjede J. L. (40)!

Krvava scena kakve se ne bi postidjeli ni redatelji horor-filmova dogodila se u nedjelju nešto prije podneva u Aninu vrtu, a prethodila joj je svađa. Naime, J. L. ju je zasula lavinom uvreda zbog odlaganja suhog granja, trave i drugog biljnog otpada tik do ograde, zbog čega je, nošen vjetrom, dijelom odletio i na njezin posjed. Kada joj je Stamenković odgovorila da mora obrađivati svoj vrt, susjeda je povikala: “Sad ćeš ti vidjeti!” i otrčala po vile.

– Zamahnula je vilama u namjeri da me ubode u trbuh. Instinktivno sam pokušala rukama zakloniti glavu i tijelo, tako da mi je probola obje ruke – govori krhka starica koja je hitno prevezena u brodsku bolnicu. Ondje su joj dijagnosticirani prijelomi lijeve ruke, koju su joj odmah i operirali, dok je na desnoj imala ubodne ozljede.

Ana kaže da joj od trenutka kada se prije pet godina doselila u Andrijevce J. L. stalno prijeti. Jednom ju je htjela srušiti biciklom, a u nekoliko joj je navrata pred vrata istresala i fekalije.

– Da sam znala na kakvu ću susjedu naletjeti, nikada ne bih kupovala tu kuću – kaže Ana. Policija je protiv J. L. podnijela kaznenu prijavu.

>>Nakon svađe vilama kroz traktorsku kabinu ubo susjeda

Komentara 4

Avatar velika jabuka
velika jabuka
12:41 25.03.2014.

kad će više ti 'zapaljivi karakteri' dobiti dijagnozu i skrbnika? zakon nam je donekle skinuo s vrata obiteljsko nasilje, pa kad će i ovo 'susjedsko nasilje? reda mora biti, a kad ga nema tu bi trebao biti sud, a ne vilama u trbuh i fekalijom na kvaku.

SW
swic
12:58 25.03.2014.

Hm nije jedina koim smetaju doseljenici kao dasu dobila badava a ne kupili svoim novcem posjed , zalosno da nemas mira u svom dvoristu zbog budala .

VK
vk52
07:47 27.03.2014.

Ne vole sokci doslje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije