Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOD N. GRADIŠKE

Zapalio se vagon putničkog vlaka koji je iz Zagreba vozio prema S. Brodu

požar
Foto: RadioNG
1/2
21.02.2015.
u 23:34

Vlak je stao na željezničkom kolodvoru Staro Petrovo Selo

U požaru putničkog vlaka nedaleko od Nove Gradiške nije bilo ozlijeđenih osoba.

Zadnji vagon vlaka koji je prometovao na relaciji Zagreb - Vinkovci zapalio se u subotu oko 21.40 sati nedaleko od Starog Petrovog Sela.

Policija je dojavu konduktera o događaju zaprimila u 21.49 sati. Vlak je stao na željezničkom kolodvoru u Starom Petrovu Selu kako bi se vatra ugasila. Na mjesto događaja odmah je upućena policijska ophodnja iz Nove Gradiške te pripadnici dobrovoljnih vatrogasnih društava iz Starog Petrovog Sela i Godinjaka, koji su ugasili požar. Sve je proteklo bez panike.

U vlaku nije bilo putnika, a na kolodvoru u Starom Petrovom Selu svima je organiziran prijevoz do njihovih odredišta.

Prema informacijama iz Službe 112 i PU brodsko-posavske, u požaru nitko nije stradao.

Točan uzrok požara utvrdit će se očevidom.

>> Veliki požar u Splitu: Zapalile se stare gume uz željezničku prugu

>> U požaru vlaka najmanje 23 osobe poginule

Komentara 3

RE
rennes
02:07 22.02.2015.

Još samo kad bi na VL-u postali konačno pismeniji i shvatili kako se piše skraćenica za Slavonski Brod... Koji bi to bio civilizacijski skok! Da, al opet, možda autori naslova misle na susjedni Bosanski Brod, koji su "osloboditelji" iz RS RS donedavno i službeno zvali "Srpski Brod"! A tko će ga znati, pa to je sve ionako isti... tamo na istoku!

BU
Bulaba
00:14 22.02.2015.

To je Fred Matić prdnuo. Htio je uništiti tenk u Đuri Đakoviću u Slavonskom brodu, ali je promašio i pogodio vlak. Nije više onako precizan kao prije 25 godina kad je praćkom uništavao tenkove na 10 km.

TA
tacitaci
00:01 22.02.2015.

sigurno je ista osoba zapalila toranj u dubai

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije