Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pustili je

Zagrepčanka koja je ubola muža u Lošinju brani se sa slobode

policija,mjesto zločina
Dino Stanin/PIXSELL
23.09.2013.
u 18:06

Nakon što je na ispitivanju u županijskom državnom odvjetništvu iznijela svoju obranu, državni odvjetnik ocijenio je da ne postoje razlozi da se protiv nje odredi istražni zatvor

Zagrepčanka Marta Muheljić (28), osumnjičena za pokušaj ubojstva svog izvanbračnog supruga Davora Marinića (32) u četvrtak navečer u Malom Lošinju, gdje su bili na odmoru, u nastavku istrage branit će se sa slobode. Nakon što je na ispitivanju u županijskom državnom odvjetništvu iznijela svoju obranu i, kako se pretpostavlja, priznala što je učinila, državni odvjetnik ocijenio je da ne postoje razlozi da bi se protiv nje odredio istražni zatvor pa ga nije ni predložio sucu istrage.

Odvjetništvo sumnjiči M. Muheljić, majku dvomjesečne bebe čijeg je oca teško ozlijedila, da je nakon svađe i fizičkog sukoba u namjeri da ga usmrti Marinića kuhinjskim nožem ubola u predjelu lijevog ramena i prsišta zadavši mu teške i po život opasne ozljede. Mariniću je pomoć pružena u KBC-u na Sušaku, kamo je hitno prevezen s Lošinja i stanje mu je i dalje teško, ali stabilno. Osumnjičena M. Muheljić policiji je najprije ispričala da su ranjenog supruga ona i prijateljica pronašle pred kućom, na šetnici između Malog i Velog Lošinja, i da im je, prije nego što je izgubio svijest, uspio reći da su ga ranila dvojica, trojica Slovenaca.

No policiji je njena priča bila sumnjiva i u nastavku istraživanja otkrili su da nije bilo nepoznatih napadača nego da su se muž i žena sukobili u stanu u kojem je osumnjičena prije dolaska policije uklonila sve tragove koji bi upućivali da se ondje nešto dogodilo. Inače, Marinić je od prije poznat policiji zbog kaznenih djela imovinskog karaktera i zlouporabe droge te zbog nasilja u obitelji, a u nastavku istrage istraživat će se okolnosti ovog sukoba supružnika u kojem je nasilni muž postao žrtvom.

>>Zagrepčanina u Malom Lošinju nožem izbola supruga?!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije