Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Mercedesu

Zagrepčanin nije bio vezan, razgovarao na mobitel i 'nagazio' 204 km/h

mercedes
Foto: Youtube Screenshot
04.11.2013.
u 12:21

Osim muškarca iz Zagreba, papučicu gasa jače je stisnuo i mladić iz Rumunjske

Na autocesti Zagreb – Lipovac na području Babine Grede policijska ophodnja zatekla je 54-godišnjeg hrvatskog državljanina iz Zagreba dok je upravljao Mercedesom talijanskih registarskih oznaka brzinom od 204 kilometra na sat i pri tome nije bio vezan sigurnosnim pojasom i razgovarao je na mobitel.

Nedugo nakon toga, 30-ak kilometara istočnije, na autocesti na području općine Bošnjaci pokraj Županje, zatečen je 24-godišnji državljanin Rumunjske dok je BMW-om rumunjskih registarskih oznaka jurio brzinom od 231 km/h. Zagrepčaninu je naplaćena novčana kazna od 4000 kuna, a 24-godišnjem Rumunju 5000 kuna te je obojici izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima u trajanju od 12 mjeseci, odnosno zabrana korištenja inozemne vozačke dozvole na teritoriju Republike Hrvatske u trajanju od 12 mjeseci.

Komentara 2

Avatar iosephvs.karolvs
iosephvs.karolvs
13:47 04.11.2013.

ima se, može se, smije se ......

DR
dragica949
14:57 04.11.2013.

tko laže taj krade,tko krade taj ima,tko ima vozi se u Mercedesu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije