Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pljačka u Zagrebu

Udario je bocom piva u glavu i ostavio u krvi

Dandy market
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
17.07.2014.
u 21:24

Trgovina u središtu Zagreba drugi put ove godine poprište je razbojstva

– Kad se osvijestila, smogla je snage doći do vrata i zamoliti pomoć. Bila je sva krvava, glava joj je bila rasječena – priča susjeda koja je priskočila upomoć A. M. T. (30), prodavačici trgovine Dandy koju je u srijedu oko 19.40 sati bešćutni razbojnik udario po glavi, najvjerojatnije pivskom bocom, te iz blagajne uzeo dnevni utržak, nešto više od 3000 kuna.

– Kasnije je ispričala da joj je razbojnik bio sumnjiv čim je nogom kročio u trgovinu. Opisala ga je kao muškarca u pedesetima, sijedog i proćelavog – susjeda prenosi riječi ozlijeđene zaposlenice, koja je od siline udarca zadobila potres mozga i nekoliko šavova na glavi. Šokirana je nemilim događajem i oporavlja se u KB-u “Sveti Duh”. Razbojstvo u maloj trgovini na zagrebačkom Marulićevu trgu izvedeno je brzo, kako su kazale susjeda i kolegica ozlijeđene prodavačice. Lopov je najprije ušao u trgovinu da izvidi situaciju i ubrzo izašao iz nje. Kada se vratio, uvjeren da mu nitko neće pomrsiti planove, iz hladnjaka je uzeo pivo, prišao s njim u ruci blagajni, stao blagajnici iza leđa i svom je snagom udario po glavi, vjerojatno istom bocom piva. Brže-bolje poslužio se novcem iz blagajne, a onesviještenu prodavačicu ostavio je u lokvi krvi.

– Ne znam samo kako nije uočio da ga cijelo vrijeme snimaju kamere – u čudu se pita kolegica napadnute A. M. T. Dodaje i kako je dan prije s kolegicom proslavila njezin 30. rođendan i nije im bilo ni na kraj pameti da će se 24 sata kasnije dogoditi ovakvo što.

– Doduše, i ja sam zimus bila žrtva pljačke. Razbojnik je uperio pištolj u mene i zaprijetio mi. Odmah sam mu dala novac – nerado se prisjeća prodavačica Dandyja.

>> Pištoljem i nožem prijetio radnici, ona mu u strahu odmah dala novac

Ključne riječi

Komentara 2

EP
epulon
23:02 17.07.2014.

Kad ga ulove, u maricu i đir do Sljemena i nazad

MI
Milkica
23:33 17.07.2014.

Nemojte slučajno objaviti fotografiju provalnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije