Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izvučen iz auta

Zadrijemao za upravljačem čekajući skelu pa upao u Savu?

potonuo auto (1)
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/3
28.06.2012.
u 14:42

Okolnosti koje su prethodile tragičnom događaju još uvijek se utvrđuju. U policiji provjeravaju sve opcije, ne isključujući pri tome mogućnost da je riječ o ubojstvu

Muškarac čije je tijelo pronađeno u potonulom Fiatu srbijanskih registarskih oznaka u srijedu u neposrednoj blizini skelskog pristaništa na Savi u Svilaju je Nenad Jaćimović (50) iz Slavonskog Broda. Muškarac ima prijavljeno boravište u Novom Sadu pa prema tome i hrvatsko i srbijansko državljanstvo. Njegova je obitelj u utorak 26. lipnja prijavila nestanak i od tada se traga za njim.

Okolnosti koje su prethodile tragičnom događaju još uvijek se utvrđuju. U policiji provjeravaju sve opcije, ne isključujući pri tome mogućnost da je možda riječ o ubojstvu.

– Granični su policajci obilazili taj dio terena i primijetili kako nešto bliješti ispod vode. Kada su malo bolje pogledali, shvatili su da je riječ o krovu automobila. Postoji mogućnost da je muškarac htio prijeći skelom u susjednu Bosnu i Hercegovinu pa je, čekajući skelu, zadrijemao ili mu je pak popustila kočnica. Međutim, o tome za sada možemo samo nagađati – kaže policijski službenik za odnose s javnošću Antun Jakobović.

Tijelo je prevezeno na Odjel patologije brodske Opće bolnice, gdje je po nalogu općinskog državnog odvjetnika Franje Kopunića obavljena obdukcija.

Zbog uznapredovalih truležnih promjena nije se mogao odrediti točan uzrok smrti, ali nisu pronađeni tragovi grubih mehaničkih ozljeda ili rana koji bi upućivali na nasilnu smrt. U izvlačenju vozila i tijela iz Save sudjelovali su ronioci Specijalne jedinice policije PU osječko-baranjske te djelatnici Hrvatskog autokluba.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije