Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prometna nesreća

Vozač koji je sletio u provaliju od 60 m: To što sam preživio je čudo

nesreća dubci (1)
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
02.10.2013.
u 10:44

Obrtnik iz Omiša Ibrahim Asani (55) preživio je prometnu nesreću nakon što je Opel Astrom sletio provaliju od šezdeset metara na Dubcima pokraj Makarske.

Obrtnik iz Omiša Ibrahim Asani (55) preživio je prometnu nesreću nakon što je Opel Astrom sletio provaliju od šezdeset metara na Dubcima pokraj Makarske.

Nesreća se dogodila jučer oko 15 sati. Njegovo vozilo se, nakon što je sletio s ceste, zaustavilo nakon otprilike šezdesetak metara pada u granju makije, a on je u blizini ispao iz potpuno uništenog automobila koji se nakon toga zapalio, donosi Slobodna Dalmacija.

Vatrogasci su ugasili požar, a Asani je prevezen u splitsku bolnicu iz koje je sa Shanzovim ovratnikom pušten na kućnu njegu.

– To što sam preživio, pravo je čudo. Da se auto nije zapalilo, da nije bilo vatre i dima, nitko ne bi ni znao da sam sletio – rekao je Ibrahim Asani za Slobodnu Dalmaciju.  

>> Oduzeo prednost, sudario se pa preminuo od ozljeda

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije