Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JASENOVAC

Vozač kamiona zbog 740 kilograma duhana kažnjen s 30.000 kuna

Sjeckani duhan
Foto: ilustracija
18.08.2014.
u 18:21

Duhan je bio sakriven u paletama s drvom

Na graničnom prijelazu Jasenovac carinici Odjela za mobilne jedinice Zagreb prošloga su četvrtka zaplijenili 740 kilograma sitno rezanog duhana. Velika pošiljka otkrivena u kamionu BiH oznaka prilikom kontrole teretnog prometa na ulazu u Hrvatsku. Vozač kamiona koji je pokušao prokrijumčariti duhan je bosanskohercegovački državljanin.

Duhan je bio sakriven u paletama s drvom, u 35 kartonskih kutija bez nadzornih markica i osam kutija na kojima su bile nalijepljene markice Ministarstva financija BiH. Vozaču kamiona izrečena je novčana kazna od 30 tisuća kuna te zahtjev za obračun trošarine u iznosu od čak 384 tisuće kuna.

>> Pas Raska spriječio krijumčarenje 45 kilograma duhana

>> Zaplijenili 312 litara alkoholnog pića i 124,5 kila rezanog duhana

Komentara 2

Avatar franioprvi
franioprvi
18:36 18.08.2014.

Skija , haha. Sverca se od stoljeca sedmog.

IB
ibrinajaruga
18:50 18.08.2014.

ovaj duhan s fotografije je jako loše rezan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije