Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKRIVAO SE U TUNISU

Vlasnik turističke agencije osumnjičen da je roditelje prevario za 335.000 kuna

Tihomir Kokolek tijekom privođenja 2. studenog
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/4
25.03.2016.
u 13:00

Roditelji su mu platili ukupno više od 335.000 kuna, no putovanja nije organizirao, a novac je zadržao

Tihomir Kokolek (49) iz Ludbrega, vlasnik putničke agencije Express-tours iz Čakovca, osumnjičen je da je prilikom organizacije maturalnih putovanja i izleta roditelje prevario za 335.000 kuna.

Općinsko državno odvjetništvo je nakon provedene istrage protiv njega podiglo optužnicu pred Općinskim sudom u Čakovcu i to zbog produljenog kaznenog djela prijevare, za koju je predviđena kazna zatvora od šest mjeseci do pet godina. Tereti ga se da je od prosinca 2014. do lipnja 2015. kao vlasnik putničke agencije s roditeljima učenika u devet osnovnih škola s područja Međimurja, Istre, Plitvičkih Jezera i Ludbrega sklopio ugovore o organiziranju maturalnih putovanja i izleta. Roditelji su mu platili ukupno više od 335.000 kuna, no putovanja nije organizirao, već je novac zadržao za sebe, o čemu je prvi pisao Večernji list.

Kokolek se šest mjeseci skrivao u Tunisu, a uhićen je početkom studenog prošle godine na graničnom prijelazu Novo Virje u Varaždinskoj županiji.

>> Voditelj agencije iz Čakovca: Ne bježim, sklonio sam se zbog prijetnji roditelja

>> Šest mjeseci skrivao se u Tunisu jer je djeci upropastio maturalce

Komentara 4

Avatar crv od porculana
crv od porculana
15:55 25.03.2016.

ajte čovjek si organizirao zimovanje sada će ljetovanje u remetincu , tri obroka, zabava, liječnik i zubar preko reda, posjeti, slobodni vikendi , čovjek puno radio pa zaslužio dugogodišnji odmor , ako se bude primjereno ponašanje može i prijevremeno vann iz turističkog objekta, a možda bude i na popisu za pomilovanje

KA
kajinx
18:17 27.03.2016.

Vlasnik turističke agencije osumnjičen da je roditelje prevario... Nek im bude kad su odgojili takvog sina!

BJ
Ben Juda Talmudan
17:48 25.03.2016.

Takve treba prvo malo obraditi sa (kako se to nekad u zargonu zvalo) sa odgojno vaspitnom palicom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije